Emlya kérdése:
Ha valakit megujjaznak attól el tudja veszíteni a szüzességét?
Figyelt kérdés
Nem rólam van szó, komoly válaszokat kérek. Előre is köszönöm.2011. aug. 8. 12:12
2/12 Panda Péter válasza:
fizikai értelemben véve igen, ha átszakad a szűzhártya. spirituális vagy a-tökömtudja-hogy-kéne-szépen-mondani értelemben véve nem, hogyha a szüzességet úgy definiáljuk, hogy az első szexuális aktusig tart.
4/12 A kérdező kommentje:
Akkor most nem???
De fizikai értelemben gondolom, magyarul átszakadhat valakinek a szüzhártyája ujjazástól?????
2011. aug. 8. 12:40
5/12 anonim válasza:
átszakadhat. de csak akkor veszíted el a szűzeségedet ha f*sz megy be:DD
6/12 anonim válasza:
mikor engem megujjaztak attól féltem, hogy terhes leszek. aztán megnyugodtam, arra gondoltam, hogy egy ujjat nem lesz nehéz megszülnöm aztán meg kidobom.
7/12 anonim válasza:
Úristen milyen sötét emberek vannak itt! XDDD
Ilyenkor csodálkozom hogy még nem haltunk ki! XDD
8/12 A kérdező kommentje:
Komoly válaszokra gondoltam.
2011. aug. 8. 18:10
9/12 anonim válasza:
Elég nagy ujjnak kell lenni-e ahhoz, hogy átszakadjon szóval igazából NEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!