Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz lányok - idegennel?

Szűz lányok - idegennel?

Figyelt kérdés
Nem éreztétek még úgy hogy elegetek van az egész szüzességből hogy várjunk a megfelelőre aki szeret stb. és inkább elveszítenétek akár egy idegennel is? A kísértés nem erős?
2011. máj. 16. 12:08
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Én még aztis el tudnám képzelni, hogy egy olyannal veszítsem el aki tapasztaltabb/idősebb és nagyon vonzónak és szimpatikusnak találom, természetesen kölcsönös megegyezésen alapulna a dolog, és nem feltétlenül tervezném vele életem végéig (természetesen, feleség, gyerek kizárva).

Hiszen aki most szerelmes és úgy adja oda magát akiről azt hiszi, hogy szereti és utólag derülnek ki róla ki olyan dolgok, amiről később azt gondolja majd: "kihasznált, bárcsak ne neki adtam volna oda stb..."

Tehát párkapcsolatban is maradhat rossz élmény, és végülis idegennel (azért valahol nem idegen, mert ha oda kerül a sor már ismered valamennyire) is lehet felejthetetlen élmény :)

Bocs a hosszúságért!

21/L

2011. máj. 19. 17:00
 32/39 anonim válasza:
Tőlem aztán lehet bármilyen erős a kísértés..én is várok ameddig kell ...én csak a férjemmel fogom ezt megosztani.
2011. máj. 19. 18:46
 33/39 anonim ***** válasza:
Minden tisztelet azoknak akik a férjüknek tartogatják,ahhoz kell ám kitartás!
2011. máj. 19. 19:16
 34/39 anonim ***** válasza:

Respest a 2vel előttem szólónak, ha találsz ilyen pasit, fogd meg jól!

Magam részéről azt gondolom, hogy ÉN XYZ nem fogom idegennel elveszteni, mert én eléggé gátlásos vagyok ahhoz, hogy ezt bennem egy idegen nemhogy lebontani nem tudja de csak növeli még ha csak egy ujjal is hozzám ér olyan célzattal. Persze a vadidegennel való szexnek is biztos van szépsége nem azt mondom, de hogy pont egy ilyennek adjam oda a leányságomat? Na neee.... nem azért tartogattam idáig.

Nem ragozom.

20l voltam

2011. máj. 20. 09:07
 35/39 anonim ***** válasza:
Szerintem az itt magukat a szőke hercegnek tartogató huszon x éves lányok( nők) nem azért nem szexeltek eddig mert olyan jókislányok, hanem mert randák, oszt nem akarja őket senki megbaszni, ezért ez a mese, hogy ő várja az igazit, a férjét... Szerintem a normális, amikor az ember már érett a szexre, kívánja, és muszáj szexelnie az valahol 16-18 év körül van, mert ez normális tudatállapotra, és normális lelkivilágra utal. A többi meg kamu duma...
2011. máj. 20. 22:04
 36/39 anonim ***** válasza:
Már bocs, hogy nem akarom magam csak úgy megbas*atni valakivel, még ha vágy is van. Nem szőke herceg kell, hanem valaki, akivel kölcsönös bizalom és erős érzelem van, az, hogy másoknak olyan könnyen megy, és fűvel-fával lefekszenek, rohadtul nem izgat.
2011. máj. 20. 22:36
 37/39 anonim ***** válasza:

Én személy szerint nem értem, hogy a 18-on felüli szüzesség mért párosul feltétlenűl a csúnyasággal, egy 14 éves csúnya lánynak is lehet, hogy már elveszthette a szüzességét, ha pl 'mindent bevállal' és ezt kihasználják.

Szerintem sokan meglepődnének, ha most az ide irogató szűzlányok leírnák az adataikat (pl: magasság, derék/csípő/mell méret stb)-> azért írtam ezeket mert nyílván képet nem fognak küldeni, de így valamilyen elképzelésünk már lehet.

Szerintem ez nem ezen múlik...

20/L

2011. máj. 21. 20:57
 38/39 anonim ***** válasza:
Na most valóban jó válaszok vannak többnyire. eddig csak egy idióta fickó tette fel ezt a kérdést, és már nagyon unalmas volt.
2011. máj. 23. 19:16
 39/39 anonim ***** válasza:

amúgy meg milyen felejthetetlen élményről beszélünk?

Én már rég elfelejtettem.

21L

2011. máj. 24. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!