Szűz lányok - idegennel?
Nem, ha kell életem végéig várok az igazira, nem akarom fűvel-fával elveszíteni, nekem ez fontos!:S
20/L
Hát ha valaki így érez küldjön egy levelet:)
18F
Nem javaslom, hogy egy idegennel veszítsd el a szüzességed. Eleve lehet, hogy nem is olyan szaporítószerve, mint egy embernek. Meg gyakran hallani ufós beszámolókból, hogy kísérleteket végeznek az embereken az idegenek.
Szóval, szerintem inkább maradj egy földi embernél, ne idegennel/földönkívülivel akarj először lefeküdni.
Gondolom, ez egy burkolt ajánlattétel akar lenni. Te vagy az, aki időről időre felteszed itt ezt a kérdést, és amikor gyanútlan normális válasz érkezik, akkor azt válaszolod, hogy írjanak privátan...
Ha csak a szüzekre indulsz be, nem lehet, hogy
a) pedofil vagy
b) komoly szexuális problémáid vannak, hogy olyanoknál próbálkozol, akiknek nincs összehasonlítási alapjuk
c) nincs tapasztalatuk a védekezésben
Szánalmas
Az előzőnél a pont xdxdxdxdxdxd:P
Respect
Én anno így veszítettem el. Nem volt eltervezve, csak egy buliban elkérte egy srác a számom, találkoztunk párszor, és látszott, hogy járni nem fogunk (főleg mert én 16, ő 26). De tetszettem neki és tapasztalt volt, és amúgy is már nagyon szerettem volna tudni, milyen a szex, úgyhogy végül is lefeküdtünk.
Utána egy kicsit megijedtem, hogy jaj most mi lesz, de nem lett semmi. Az életem ugyanolyan maradt, csak éppen tudtam már, milyen szexelni.
Sőt olyan szempontból talán pozitív is, hogy sokkal jobban el tudom engedni magam, nincsenek gátlásaim. Bár ez lehet, hogy inkább oka és nem következménye a dolognak, de az is igaz, hogy előtte nem ilyen voltam.
Mindazonáltal senkinek nem ajánlom a szüzesség ilyen fajta elvesztését. Aki számára ugyanis fontos, hogy a "megfelelővel", a szerelmével veszítse el, annak borzasztó nagy csalódás lenne egy ilyen.
12:17 talán nem kéne általánosítani. Nem vagyok pedofil. 19 éves lány vagyok és szűz. Nem ajánlattétel csak szerettem volna tudni hogy megbánnám-e, illetve másnak milyen a tapasztalata ilyen téren.
12:19 Köszönöm :) Pont erre gondoltam. Nem tudom hogy utána megbánnám-e vagy sem lehet hogy lelkiznék rajta, az is lehet hogy nem érdekelne. Persze nem maga az teher hogy szűz vagyok, csak valahogy a nagybetűs Szerelem nem akar jönni, így pedig nem értem kinek tartogatnám. Utána még lehet olyan akit szeretek és jó vele a szex is.
Ráadásul a legtöbb férfi azt mondja hogy milyen jó hogy a lány érintetlen meg nem volt előtte senkije, de ha odakerülünk akkor kiderül hogy nincs kedve már beavatni senkit sem és nem úgy gondolta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!