Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz lányok - idegennel?

Szűz lányok - idegennel?

Figyelt kérdés
Nem éreztétek még úgy hogy elegetek van az egész szüzességből hogy várjunk a megfelelőre aki szeret stb. és inkább elveszítenétek akár egy idegennel is? A kísértés nem erős?
2011. máj. 16. 12:08
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon megbecsülném, és hálás lennék, ha a majdani feleségemnek én lennék az első, és egyetlen!
2011. máj. 16. 13:05
 12/39 anonim ***** válasza:
63%

én nem értem, hogy mire kell várni, szerintem ezt a szüzesség témát túllihegik.A szex az szex, és vagy jó valakivel, vagy nem. Lehet, hogy vársz életed szerelmére, és megteszitek, aztán mégse jó vele a szex, vagy esetleg neki nem jó és elhagy, az pont akkora csalódás lehet, hogy vártál, és szar lett. Lehet az is, hogy kivártátok , jó volt, de aztán rákapsz az ízére és mással is ki akarod próbálni és azért lesz vége. Szerintem fiatalon nem bűn csak úgy szexelni, mert késöbb lesz összehasonlítási alapod, kiéled magad, és emiatt megtalálod az igazit. Gondolj bele ha már férjed lesz meg gyerekeid akkor már nem szexelhetsz bárkivel, bármikor.

Ismertem egy 83 éves nénit akivel sokszor beszélgettünk ilyenekről, és ő azt mondta, hogy egész életében csak a férjével szexelt, és nagyon megbánta....Egyrészt mert azt sem tudja milyen a jó szex, vagy ez jónak számított-e, másrészt mert ha sokat vársz, akkor elmúlik a tűz, a szenvedély, és csak rutin...

2011. máj. 16. 13:08
 13/39 anonim ***** válasza:
46%

a mai világban ez csak duma, hogy nagyon megbecsülném, ha a leendő feleségem szűz lenne... (persze gondolom ő már sokat próbált, így nem zavarná, hogy kisajátít, és a feleség meg csak őt kapja , és tetszik nem tetszik ez van)

Valamint az emberek nem monogám típusok alapvetően, csak eröltetjük a dolgot, de pár év után bizony mindenki elkezd gondolkodni azon, hogy valyon mással milyen lenne szexelni...

2011. máj. 16. 13:12
 14/39 anonim ***** válasza:
62%

Azért írtok butaságokat, mert gondolom nem tudjátok milyen ha tényleg szerelemből szeretkeztek valakivel!

Legelső hozzászóló vagyok.

20/L

2011. máj. 16. 13:16
 15/39 anonim ***** válasza:
67%
Én tudom milyen szerelemből, szerintem sokan voltak már szerelmesek , és szexeltek már úgy, bocsánat, szeretkeztek, de akkor meg te nem tudod milyen jó egy vad szex egy névtelen idegennel, aki őrjítően szexi, és csak úgy minden következmény nélkül szétszeditek egymást....
2011. máj. 16. 13:21
 16/39 anonim ***** válasza:
81%

Első, talán az a baj, hogy mi tudjuk.

Szeretkeztem már ismeretlennel, haverbaráttal, és a szerelmemmel is.

Nem mondom, van különbség. Hosszú távon a szerelmemmel a legjobb szeretkezni.

De annak is megvan a varázsa, amikor egy vadidegennel úgy szexelsz, hogy a nevét sem tudod, és holnapra már csak egy emlék marad, és ezt közben tudod is. Vagy jóbaráttal szexelni - nagyon bensőséges, nagyon őszinte, és nem utolsósorban nagyon vicces tud lenni.

A szerelmemmel néhány dolgot nem lehet átélni, amit más helyzetben igen.

Ne haragudj, de ha egyszer még nem szexeltél, akkor szerintem ne oktass ki olyat, aki már igen, sőt akinek az átlagnál is nagyobb tapasztalata van. Főőőleg ne ilyen sablonhülyeségekkel. Nyilván igaznak tartod, de hidd el, amint lefeküdtél valakivel, másképp fogod látni a dolgot.

2011. máj. 16. 14:35
 17/39 anonim ***** válasza:
46%

14:35

végre egy normális és igaz válasz... a többiek meg álszent apácák.

2011. máj. 16. 18:48
 18/39 anonim ***** válasza:
46%
ÉLJEN KÚRNI JÓÓÓÓÓÓÓ
2011. máj. 16. 18:53
 19/39 A kérdező kommentje:
13:08 as teljesen igazad van.
2011. máj. 16. 21:27
 20/39 anonim ***** válasza:
64%

Én egyáltalán nem vágyom érzelmek nélküli szexre, szerintem borzalmasan rossz lenne

20L

2011. máj. 16. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!