Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondolsz arról aki egy...

Mit gondolsz arról aki egy buliban, idegennel vesztette el? Vannak ilyen lányok?

Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 22:41
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
85%
Vannak, például a barátnőm egy koncert után lefeküdt a gitáros sráccal. Azóta még jobban rühellem azt az együttest. Pedo állatok.
2009. nov. 23. 22:44
 2/41 anonim ***** válasza:
71%
Vannak és majd később amikor megismerik azt akit tényleg szeretnek akkor megbánják az egészet. Sok kis ri**nc.
2009. nov. 23. 22:45
 3/41 anonim ***** válasza:
100%
szégyen, de vannak. egy barátnőm is igy vesztette el. ráadásul az én házibulimon. bezárták az ajtót, és nem akarták kinyitni, amikor kopogtam. még jó, h nem a szobámban történt, hanem egy külön kis épületben. de szörnyű volt aztán hallgatni a barátnőmet. se nem védekeztek, és még csak 14 éves volt.
2009. nov. 23. 22:51
 4/41 anonim válasza:
93%
1. válaszoló: melyik együttes volt az?
2009. nov. 23. 22:52
 5/41 anonim ***** válasza:
44%
én már dugtam meg így szűz csajt
2009. nov. 23. 22:54
 6/41 A kérdező kommentje:
Én 20 éves vagyok, egyedül, barátom nincs, sosem volt és erősen gondolkodom rajta.... ne ítéljetek el, elég kilátástalan a helyzetem
2009. nov. 23. 22:56
 7/41 anonim ***** válasza:
100%

22:52 Junkies volt.

Kérdező. Ismerkedj, pasizz, aztán majd arra is sor kerül.

De ilyet ne csinálj. Most mi értelme lenne annak hogy egy buliban megdug valaki és ennyi? Ettől mi lenne jobb? Úgy éreznéd magad mint egy utolsó ribanc. Más nem történne.

2009. nov. 23. 23:00
 8/41 anonim ***** válasza:
100%

és miért kéne elveszteni a szüzességet? fáj, hogy van, vagy mi? kiütéseid vannak tőle? vagy leprás leszel tőle, esetleg fertőző beteg? vagy fáj tőle a szemed?

miért nem lehet békén hagyni, úgy ahogy van? hatalmas élmény lesz, ha csak úgy elveszted, jól megk*rnak, aztán ott hagynak, mint egy büdös zoknit. ha neked ez kell, gratulálok. szerintem akkor lesz kilátástalan a helyzeted. én nem tudnék utána tükörbe nézni, és undorodnék magamtól. de ha neked ez kell...

2009. nov. 23. 23:01
 9/41 anonim ***** válasza:
65%
Kik vagyunk mi, hogy elítéljünk ezért valakit?
2009. nov. 23. 23:04
 10/41 A kérdező kommentje:
Szóval sokáig nem zavart, majd megkapja az akit szeretek igazán de már úgy érzem szégyellném egy fiú előtt hogy én még szűz vagyok.
2009. nov. 23. 23:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!