Van itt olyan fiú aki prostival vesztette el a szüzességét? Milyen volt? És hol találta meg a megfelelő személyt rá? Mennyibe kerül? Egyáltalán vannak ilyenek?
Mostanában kezdtem el nagyon gondolkozni ezen. Sajnos alkalmam nem volt és nem is lesz, hogy lányok közelében lehessek, ezért gondolkozok a prostin.
19f
Miért nincs/lesz alkalmad lányok közelébe lenni?
Egyébként szerintem bármelyik prosti vállalja, árakat (szerencsére) nem tudok.
Én nem mennék prostihoz, pláne szüzesség elvesztése céljából.
Nem nagyon találom a helyem a velem 1korúak társaságában.
Ismerkedni nem merek és nem tudok. Dolgozom a munkahelyemen pedig nálam 30-40 évvel idősebb emberekkel vagyok körülvéve.
Csúnya vagyok a lányok tartanak tőlem, én pedig egyre jobban gyepesedek befele, úgy érzem, hogy ez az egy dolog húzhat ki a gátlásosság poklából.
A lányok tartanak tőled? Ez mit jelent? Ha meglátnak elszaladnak?
De most komolyan, fejtsd ki...
kb.
csúnya vagyok, nem beszélgetnek velem eltávolodnak tőlem.
emiatt antiszociális és visszahúzódó lettem, most már félek nyitni.
Mindig csak a szánalmas nyomorultat látják bennem, ezért már szánalomból sem foglalkoznak velem.
kb ennyi......sajnos elég rossz helyzetben vagyok.
jó lenne ha 1 kicsit felszabadultabb lennék, úgy érzem, hogy már csak ez segíthet......és én is kivagyok már.
Sztem prosti helyett inkább egy pszichológust keress fel mert ahogy olvasom a soraidat itt inkább az önbecsüléseddel van probléma.
Ha nincs önbecsülésed akkor pedig nem fogsz sikereket elérni.És nem csak a nőknél,hanem az élet más területén sem...
A kérdésedre válaszolva pedig:
"Van itt olyan fiú aki prostival vesztette el a szüzességét?"
Tökmind1 hogy prostival vagy szakácsnővel,pincércsajjal veszted el.Mert mindegyik nő,tehát egy olyan lény akibe az ember nyugodt szívvel beleverheti a f.szát.
"Milyen volt?"
A szex mindig jó dolog.A legfőbb örömforrás.
"És hol találta meg a megfelelő személyt rá?"
Ezen az oldalon kedvedre válogathatsz a legfullosabb fiatal pipik között.Olyanok között akiket "hagyományos úton" sosem kapnál meg.
Ez az oldal:
"Mennyibe kerül? Egyáltalán vannak ilyenek?"
Csajtól függ az ár.Telefonon kell velük egyeztetni.De általába olyan 8-10 ezerbe van 1 óra.De az extra szolgáltatások többe kerülnek.
Ma már hatodszorra írom le, hogy nincs olyan, hogy valaki elől menekülnek a lányok. Ha valaki kedves, jó a humora, akkor alap, hogy visszamosolygok rá, és pont lesz*rom hogy hogy néz ki..
Prostiban nem tudok, és nem is akarok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!