Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondolsz arról aki egy...

Mit gondolsz arról aki egy buliban, idegennel vesztette el? Vannak ilyen lányok?

Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 22:41
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Igen a házibuli a legjobb, de oda nem járok soha nem is voltam ilyenben... Ezért marad a disco...
2009. nov. 29. 14:49
 32/41 anonim válasza:
Hát clubokban tényleg nem egyszerű,mert a legtöbb helyen vannak WC-s nénik,bácsik,akik nem engednek be párocskákat,dee azért az ő éberségüket is ki lehet játszani :P...És azért vannak pozitúrák,amik még WC-ben is bevállalhatóak :D
2009. nov. 29. 16:26
 33/41 anonim ***** válasza:
sztem nem ciki 20 felett sem. Egy normális szűz fiúval kellene kezdened, így nem érzed cikinek. Persze kell, hogy vonzódj hozzá. Így egálban lennétek, nem kellene "égni".
2009. dec. 5. 21:07
 34/41 anonim ***** válasza:
Hát van egy érzésem hogy te már el is döntötted, hogy megteszed. Én barátnőm is szűz 20évesen, én nagyon örültem neki amikor megtudtam, sztem az hülyeség hogy ciki lenne a fiúnak bevallani... akkor esetleg ciki ha nem szeret a srác, de ha igen és nem egy állat, akkor örül fog neki 100% és az is biztos, hogy utána sem lesz neked könnyebb..
2009. dec. 5. 21:41
 35/41 A kérdező kommentje:

Eldöntöttem, ne próbáljatok meg lebeszélni. Úgy érzem, sosem lesz pasim az életben (egy "barátom" volt 2 hétig) de a szexről nem akarnék lemondani ezért. Azért úgy gondolom, az én helyzetemben ez nem elítélendő.

Köszönöm az eddigi válaszokat! (persze írhattok még!)

2009. dec. 5. 21:55
 36/41 anonim válasza:
majd meséld el hogy megbántad e vagy sem...
2009. dec. 5. 22:19
 37/41 anonim ***** válasza:
én 17 vagyok, és szintén hasonlón gondolkodom. majdnem az összes barátnőm elvesztette már, nekem meg olyan kínos, mintha ronda lennék, és senki nem akarna, pedig nem erről van szó..
2009. dec. 6. 02:35
 38/41 A kérdező kommentje:

Nálam viszont igen :P

De egy numerára azért mindenki kell

2009. dec. 6. 02:36
 39/41 anonim ***** válasza:
mutatsz képet elveszem neked :D na jo bocsi csak vicceltem de azért kivivok külsödre mert azt montad hogy sose lesz pasid de lesz az ne agodj
2009. dec. 6. 23:08
 40/41 anonim válasza:
Az ilyen lányokat hívjuk r***ancnak.
2010. szept. 13. 19:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!