Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondolsz arról aki egy...

Mit gondolsz arról aki egy buliban, idegennel vesztette el? Vannak ilyen lányok?

Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 22:41
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Nos ha gondolod írj nekem és beszélgethetünk. Talán jól kijövünk egymással és barátok leszünk, de semmi pénzért nem fogok csak azért kikezdeni veled hogy "egy jót dugjak". Nálam fontos az érzelmi háttér és ne aggódj hogy szűz vagy...én is az vagyok.:-)
2009. nov. 24. 18:53
 22/41 A kérdező kommentje:

Hát szerintem a fiúknak ez már egy idő után teher. Ha lenne valakim hogy mondjam meg neki, hogy bocs szűz vagyok?

Szóval vissza az eredeti kérdéshez tudtok példát hozni aki így veszítette el?

2009. nov. 24. 19:04
 23/41 anonim ***** válasza:
54%
Az én ismeretségi körömben nem ciki szűznek lenni 20 után sem. Hol áll a világ? Még te kérj bocsánatot, hogy szűz vagy. Áááá...
2009. nov. 24. 22:58
 24/41 anonim válasza:
100%

Barátnőm egy buli után ment fel a sráchoz, fogadtak, és az volt ha a srác nyer akkor bnőm lefekszik vele. Ő nem bánja, azt mondja úgy akarta az elsőt,hogy gyorsan túllenni rajta. Viszont másnap reggel, idegen lakásban, ahol anyuka jön segíteni, hogy merre kell menni a buszmegállóhoz meg ilyenek, nekem nagyon égett volna a fejem.

Szerintem azért várj, mert most csak a kétségbeesés miatt tennél ilyet, úgyhogy nagy a valószínűsége, hogy utána nagyon nagyon megbánnád.

2009. nov. 25. 10:58
 25/41 anonim válasza:
87%

Szia!

Én 19 éves vagyok,és kb egy hónapja vesztettem el így egy buliban.Én is keztdem már tehernek és cikinek érezni,és örülök hogy megtettem,nem bántam meg egyáltalán,nagyon jó volt:D És én igenis megkönnyebültem azóta,és jobban érzem magam,ennyi.Lehet hülyézni vagy ribancozni,nekem jó volt így.Amúgy elvileg holnap találkozom megin a sráccal,szintén buliban,és hogy ha úgy alakul,lehet lefekszem vele megint.És nem érzem rosszul magamat ettől.Elmeséltem a bátyámnak is,és kérdeztem,hogy szerinte gáz-e,de azt mondta,hogy mér lenne?Ez mindekinek a magánügye.

2009. nov. 27. 01:58
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó válaszolónak igaza van. Egy bizonyos nézőpontból:

Ha egy idegennel veszíted el egy buliban és utána is ilyen faszit keresel, akkor valószínű a sráccal hasonló gondolkodásúak vagytok, tehát nem lesz ez egymás előtt gáz. És mivel ez valóban a te magánügyed, azt csinálsz amit helyesnek tartasz. Ne mások tanácsára várj!

2009. nov. 27. 16:16
 27/41 anonim válasza:
100%

Szerintem ezt neked kell érezned...Én 15 évesen veszítettem el egy sráccal,akit nagyon szerettem...Azóta voltak egy éjszakás kalandjaim is...azok sem voltak rosszak,de örülök,hogy az első olyannal volt,akit szerettem,de nem azért,mert akkora nagy szám,hanem mert féltem előtte...Am meg mi az hogy megvetnének-e érte?Kinek mi köze hozzé?!Mindenki úgy tesz,ahogy neki jó...

Jah amúgy meg gáz ha valaki cikinek tartja a szüzességet,de azt is ha értéknek...Meg hogy ez ajándék...Hát nem tom...Akkor ilyen alapon ha életem első vásárlása alkalmával X boltban veszek kenyeret,azt a boltos vegye megtiszteltetésnek?XD Áhhhh ez kész.XD

2009. nov. 27. 17:49
 28/41 anonim válasza:
23%

vannak ilyen lányok sajna=/ ezek csak azért h nagyozzanak vagy szerintük ez jó ha ribanckodhatnak:S:S

az nem rendes lány aki buliba vesziti el elöször szntem:S

de az csak az én véleményem:S

2009. nov. 29. 12:49
 29/41 A kérdező kommentje:
És az ilyen egyéjszakásokat hogy kel csinálni? Mondjuk egy klubban hova lehet elvonulni? Sehova... a lakására meg csak nem megyek fel...
2009. nov. 29. 13:02
 30/41 anonim ***** válasza:

Lakásra tényleg ne menj fel...

Nagyobb házibuliba könnyű olyan helyet találni ahová elvonulhattok (szoba, garázs...)

Discoba már netzesebb, ott még ilyen helyzetben nem voltam, de sztem a disco környékén kint, kocsiba, a srácok általában tudni szokták ezeket a helyeket :)

2009. nov. 29. 14:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!