Mit gondolsz arról aki egy buliban, idegennel vesztette el? Vannak ilyen lányok?
Rohadtul nem értelek! De ha neked ez a jó...
Mi nem mondhatjuk meg neked, hogy mit csinálj.
Az első szex sok esetben nem a legjobb élmény. Ha ha egy idegennel, érzelmek nélkül esel túl rajta az min változtat? Ha megkefél egy srác, akit nem ismersz, akkor miért lesz könnyebb olyannal akit esetleg szeretsz? Annyi lesz a helyzet, hogy biológiailag már nem lszel szűz, de benned lesz egy valószínűleg rossz emlék, egy negatív tapasztlat, de szexuálisan nem leszel tapasztaltabb, nem leszel felszabadúltabb. Pozitív irányba nem fog változni semmi.
Azt mondod szégyelnéd magad a pasid előtt, hogy szűz vagy...És azért nem szégyelnéd magad, hogy egy idgennel, érzelmek nélkül veszítetted el a szüzeséggedet? Szerinted ez nem kellemetlenebb, mint olyan emberrel túlesni ezen, akit ismertsz, akit szeretsz? Nem lenne jobb egy olyan emberrel túl lenni rajta, aki odafigyel rád közben? Aki arra is figyel, hogy mínél kellemesebb legyen NEKED és nem csak magára gondol közben??
Mitől torzúltak így el az emberek????
Ez sokkal több annál, mint hogy valaki szexmániás-e vagy nem. Ha rossz a szex, akkor értelemszerűen nem fogja kívánni a nő és az nagyon rá fogja nyomni a bélyegét a kapcsolatra.
Egy normális kapcsolatban gyakori és jó szex van, de ez nem egyenlő a szerelem és a másik megbecsülésének hiányával.
Én az első barátnőmmel anno egyszerre vesztettem el a szüzességem, az egész csak abból állt, hogy mindig nyafogott. Ő nem szeretett szexelni, ritkán csináltuk emiatt. Engem frusztrált és innentől kezdve nem is akartam már ezt a kapcsolatot. Minek? Barátok lehetünk, ugyanolyan jókat tudunk beszélgetni, akkor minek hívjuk ezt járásnak?
Vége lett és azóta is barátok vagyunk de a mostani barátnőmmel minden tökéletes és sokkal boldogabb vagyok.
Miért akarod ezt??
Én 20 évesen a férjemnek adtam oda, és áldottam az eget, hogy ez az élmény az én szerető, kedves, megértő párommal történt meg velem, aki teljes önuralmat gyakorolt, és azonnal leállt, mikor elviselhetetlenül éles fájdalom hatolt belém a legnagyobb gyengédsége ellenére. Ő is szűz volt, 25 évesen. Ha ezt egy bulin, egy magával törődő, nem épp alkoholmentes, "bejáratott" mechanizmusú fiú csinálja velem, valszeg nem áll le, azt hiszem az maga lett volna a horror. Fogtam volna a fejem, hogy lehettem ilyen hülye. szégyelltem volna magam nagyon. És mit mondtam volna a szűz páromnak, azt , hogy én az út szélére dobtam a szüzességem??
Lehet még neked is szűz a párod, ez is benne van a pakliban.
Megértem az elkeseredésed, de kíméld meg magad ettől az értelmetlenségtől.
Ha meg akarod tenni tedd meg, az a baj, hogy néhányan akkora feneket kerítenek ennek az egésznek. Én az ex barátommal feküdtem l4 évesen, akibe már nem voltam szerelmes, és jó volt, és örültem, hogy túl vagyok rajta, én ezt sosem tekintettem kincsnek, és nekem is van olyan barátnőm aki 20 évesen vesztette el, és nagyon sok pasi volt aki emiatt szakított vele, ahogy megtudta, valahol megértem őket én sem lennék szűz pasival. Most nyugodtan lehet szidni, de akkor is ez a véleményem.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!