Szűz lányok - idegennel?
Nem a nagy Ő-re várok de azért nem egy ismeretlennel szeretném az elsőt egy buliban vagy fesztiválon. Legalább járjunk, aztán ha egy idő múlva szakítunk akkor is szerettem vagy valami hasonló és megbecsült és nem valami félrészeg őrül volt.
19/L
A fiúk azt nem értik meg, és nem is fogják, hogy a legtöbb lány azért szeretne olyannal lefeküdni, akiben megbízik/vagy szeret, mert ez egy új élmény számára, talán félnek is a legtöbben ettől, hogy jajj fájni fog, vagy vérezni fogok...stb. És ezeket olyannal szeretnék megtapasztalni, akik nem csak magukra gondolnak, hanem rá is és a lány számára is megpróbálják élvezetessé tenni a dolgot. Na most ha ez az élmény egy olyannal történik, aki nem figyel oda rád, akkor rossz élmény maradhat.
20/L
Én nagyon tudom sajnálni azt, aki nem kapcsolatban, szerelemből veszíti el a szüzességét. Az meg, hogy mennyire izgalmas egy idegennel, akivel névnélkül szétszedhetitek egymást... a barátoddal is ugyanúgy megteheted, attólmég, mert szerelem, nem azt jelenti, hogy mindig olyan érzelmes, meg "romantikus", és nem kell megszokottnak lennie mindig. Rajtatok múlik, hogy ne váljon unalmassá.
És nem, nem egy csoda, vagy valami misztikus dolog, de szerintem az mond ilyeneket, akinek csak ez jutott, hogy érzelmek nélkül megb@szták, és otthagyták. Aztán meg mondja, hogy nem egy nagy dolog. Nem az igazira kell várni, de nem is odaadni egy buliban egy idegennek. Nagyon sajnálomaz ilyen embereket, mert csak ez jutott nekik. De ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!