Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz lányok - idegennel?

Szűz lányok - idegennel?

Figyelt kérdés
Nem éreztétek még úgy hogy elegetek van az egész szüzességből hogy várjunk a megfelelőre aki szeret stb. és inkább elveszítenétek akár egy idegennel is? A kísértés nem erős?
2011. máj. 16. 12:08
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem a nagy Ő-re várok de azért nem egy ismeretlennel szeretném az elsőt egy buliban vagy fesztiválon. Legalább járjunk, aztán ha egy idő múlva szakítunk akkor is szerettem vagy valami hasonló és megbecsült és nem valami félrészeg őrül volt.

19/L

2011. máj. 16. 22:53
 22/39 anonim ***** válasza:
79%

A fiúk azt nem értik meg, és nem is fogják, hogy a legtöbb lány azért szeretne olyannal lefeküdni, akiben megbízik/vagy szeret, mert ez egy új élmény számára, talán félnek is a legtöbben ettől, hogy jajj fájni fog, vagy vérezni fogok...stb. És ezeket olyannal szeretnék megtapasztalni, akik nem csak magukra gondolnak, hanem rá is és a lány számára is megpróbálják élvezetessé tenni a dolgot. Na most ha ez az élmény egy olyannal történik, aki nem figyel oda rád, akkor rossz élmény maradhat.

20/L

2011. máj. 17. 12:06
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
És most ezzel nem azt akartam írni, hogy várj a szőke hercegre a fehér lovon... mert én nem hiszek ebben a "várj az igazira" dologban.... De azért neis eg vadidegennel egy buliban... (az előző)
2011. máj. 17. 12:08
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőt mindenképpen szerelmesen érdemes átélni. Utána ha esetleg vége lesz a kapcsolatnak, akkor lehet akárhogyan. De az első az az első. Meg kell adni a módját. Szerintem.
2011. máj. 17. 16:30
 25/39 anonim ***** válasza:
51%
jesszus.szerintem a sok szűzlány azt se tudja, hogy mi van, valami fenomenális misztifikus akárminek képzeli a szexet.Nektek pont azért nem lesz jó mert azt képzelitek, hogy egy csoda, és túlagyaljátok. ez nem egészséges.aztán meg megbasznak, oszt jó van. rájössz, hogy ehhez elég egy vibri, nem kell szerelem.mekkora csalódás lesz
2011. máj. 17. 21:21
 26/39 anonim válasza:
46%
huu hat teljessen igazatok van nagyon feltem elosszor,most meg nem lehet leallittani,ra kaptam a dologra!de szerintem eggy jobarat vagy eggy kisebb kapcsiis meg teszi es aztan johet a dolog......... ne izgulj naaaa
2011. máj. 19. 15:10
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon tudom sajnálni azt, aki nem kapcsolatban, szerelemből veszíti el a szüzességét. Az meg, hogy mennyire izgalmas egy idegennel, akivel névnélkül szétszedhetitek egymást... a barátoddal is ugyanúgy megteheted, attólmég, mert szerelem, nem azt jelenti, hogy mindig olyan érzelmes, meg "romantikus", és nem kell megszokottnak lennie mindig. Rajtatok múlik, hogy ne váljon unalmassá.

És nem, nem egy csoda, vagy valami misztikus dolog, de szerintem az mond ilyeneket, akinek csak ez jutott, hogy érzelmek nélkül megb@szták, és otthagyták. Aztán meg mondja, hogy nem egy nagy dolog. Nem az igazira kell várni, de nem is odaadni egy buliban egy idegennek. Nagyon sajnálomaz ilyen embereket, mert csak ez jutott nekik. De ez csak az én véleményem.

2011. máj. 19. 15:16
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem. 19 vagyok, inkább pár kéne, nem a szüzesség elvesztése a cél. És azoknak az oldalán állok, akik szerint nem teljesen mindegy, hogy kivel fekszik le a másik, és ezt a másik féltől is elvárom.
2011. máj. 19. 15:25
 29/39 anonim válasza:
46%
Drága első válaszoló! Ha még szűz vagy akkor honnan tudod milyen szerelemből szeretkezni? Szerintem csak az idióta amerikai filmekből vetted ezt a sok szarságot.Mégis mire vársz? Nincs nagy ő meg igazi. Esetleg találsz egy pasit akivel járni fogsz egy ideig aztán úgy is kidob. 20 éves létedre még soha nem akartál szexelni? Azt hiszed hogyha te valakibe szerelmes vagy és lefekszel vele akkor utána örökre veled fog maradni? Ez nem így megy, ez nem egy tündérmese hanem a valóság. Ha szerencséd van akkor talán találsz valakit akivel együtt fogsz megöregedni de attól még élhetnél egy kicsit."Életed nagy szerelme" ő is feküdt már le másokkal és vette el valaki szüzességét. Az a lány is biztos azt hitte, hogy vele fog maradni élete végéig.
2011. máj. 19. 15:26
 30/39 anonim válasza:
46%
En majdnem 15 eves voltam, amiko a baratommal 3 het utan fekudtem le (a pasi 21 volt)... eggyutvoltunk 4 honapot, aztan szakitottunk, de nem csak arra kellettem neki, hogy megb*asszon, szerettuk egymast, csak nem ugy jott ossze, de szerintem nem volt szerelem, csak ragaszkodtunk egymashoz, es biztam benne... nem bantam meg, miert tettem volna? Igaz, nem vartam ra honapokat eveket, de en annak nem is latom ertelmet...ha megtalalom azt a szemelyt, akin latom, hogy nem hagyna ott utana, es erdekli, hogy mivan velem, akkor nekem megfelel...:D
2011. máj. 19. 16:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!