Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 19 vagyok és még szűz. Sőt,...

19 vagyok és még szűz. Sőt, szerelmes sem voltam még. Kezdem gáznak érezni magam. Mit tegyek? :D

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm, akivel mindig is nagyon utáltuk a párkapcsolatokat és azt hittük, nekünk sosem lesz részünk ilyesmiben, most vallotta be, hogy ő már nem szűz...ez engem kifejezetten váratlanul ért és elgondolkodtam rajta, vajon bennem van-e a hiba, mert én még mindig ugyanúgy gondolom, ahogyan 14 évesen gondoltuk, egyszer sem voltam szerelmes és nem vágyom párkapcsolatra, annak ellenére, hogy már végighallgattam az összes barátnőm beszámolóját erről. Mit gondoltok?

19/L

2011. ápr. 24. 22:52
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
szállj el
2011. máj. 9. 09:40
 22/25 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz akkor nincs mit kérdezni, ha akarsz akkor meg hajrá.
2011. máj. 9. 16:47
 23/25 anonim ***** válasza:
Én is ilyen szituban vagyok csak annyi a különbség, hogy én 19 éves fiú vagyok! Sose voltam szerelmes és sose kerültem közel senkihez semmilyen formában. Mondjuk fura mód engem nem is érdekel. Ha jön-jön ha nem-nem kész. Sztem ez nem gáz mindenki más és kész! Sztem ez még mindíg jobb minthogy valaki már 13 évesen elveszti.
2011. máj. 9. 21:18
 24/25 szamo77d ***** válasza:
50%

Egyáltalán nem vagy gáz! Ne gondold ezt magadról! Van így,

majd eljön neked is egy kedves, rendes fiú vagy férfi.

Próbáld meg a társkereső oldalakat. De túlnagy reményeid ne legyenek. Ezek csak arra mennek, hogy pénzt szedjenek el az embertől. Regisztrálj be és nézegesd a fiúkat. Gon-

dolj bele, melyik felelne meg neked? Ha az illető platina

előfizető, ingyen is írhatsz neki. Nyitnod kell!

2011. máj. 10. 16:23
 25/25 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ezt mondjátok! Szamo77d, nagyon édes vagy! :)
2011. máj. 10. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!