Lefeküdjek úgy egy fiúval, hogy még szűz vagyok és nem vagyok belé szerelmes, nem járunk, de több mint egy futókaland és nagyon kívánom őt?
Figyelt kérdés
2009. szept. 5. 02:09
1/10 anonim válasza:
Ahány ember annyi válasz. Én a sajátomat tudom csak írni. Én nem tenném. Én csak szerelemből szeretek szexelni. Főleg az első nem az igazi, ha futókaland. De biztos más ember más véleményen van.
2/10 anonim válasza:
Szerintem se tedd meg, mert mi van ha olyan rossz lesz h évekig nem tudod kiheverni? pláne úgy hogy érzelem sincs a dologban. a szüzesség elvesztése egy olyan dolog amit az embernek szerintem a párjával kell átélnie,!!!
3/10 anonim válasza:
szia! ne tedd meg csakis ha érzel iránta hidd el megbánod de nagyon. ez nem is elég az elsőhöz hogy kellemes legyen csak annyi hogy tetszik. még kevered a dolgokat a tetszik és nagyon helyes srácot a kívánoddal.
4/10 anonim válasza:
Szerintem sem kellene megtenned...ő nem a párod, így nem bízhatsz meg benne. A fiúk olyanok, (általában) hogy szeretnek dicsekedni a hódításaikról...másnapra az összes közös ismerősötök tudna a dologról. Másrészről szerelem nélkül nem teszel te sem és ő sem meg mindent a másik boldogságáért. Nem biztos, hogy pozitív élményeid lennének a dolog után.
5/10 anonim válasza:
NEM !!
Hidd el nagyon megfogod banni :(
6/10 anonim válasza:
a rohadtelet. xd nagyon hasonló helyzetben vagyok, de tényleg csak annyi a különbség, hogy én voltam belé szerelmes és mostanában hozta fel ezt a témát és kicsit felkavart..amúgy ugyanez.. hát én visszautasítottam rágom is magam rajta, de tudom, hogy később nagyon hálás leszek, mert gondolj bele, ha lesz valaki akit tényleg igazán szeretsz és ő is téged bűntudatod lesz, hogy nem neki adod a szüzességed..közhely igen, de mérlegeld a helyzetet. Ha lefekszel vele akkor lesz egy jó emléked (vagy nem ki tudja) és ennyi nem hiszem,h járnátok utánna mégha több is mint futókaland és sz.r lesz mert akaratlanul is de kötődsz hozzá mivel ő az első.. egy utolsó,záró mondat.. ha lefekszel vele használjatok óvszert!!! túl sok itt már a "terhes lehetek" kérdés :)
7/10 anonim válasza:
Én nem tudnám majd úgy elképzelni nekem az elsőt hogy nem szeretem a lányt:S:)Lehet kicsit nőies gondolkodás?Na mind1:D:)
18/F
8/10 anonim válasza:
En 5 honapja jarok a baratommal, nagyon szeretem ot, vonzodunk egymashoz, de meg mindig meggondolom azt ha el akarom vele veszteni a szuzessegem, mert nem akarom kesobb megbanni.En azt javasolnam neked, hogy ne tedd meg, gondolj arra, hogy fogod erezni majd magad azutan, vagy talan akkor amikor igazan szerelmes leszel, de megsem azzal veszited el a szuzesseged...remelem erted mire gondolok
9/10 anonim válasza:
Megbánod ojanal dugj akit szerec!
10/10 anonim válasza:
és ha egy 16 éves csaj szerelmes egy 23 éves csávóba, eddig haverok voltak, de a fiú kezd máshogy nézni a lányra, és ha ketten vannak, akkor tapizza a csajt.a csávó nem hiszem, hogy szerelmes a csajba. de a csaj iszoynatosaan!! :'( szóval ha megint találkozunk, és esetleg alkalom adódik rá, akkor lefeküdjek vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!