Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy fogadná a barátom, hogy...

Hogy fogadná a barátom, hogy még szűz vagyok? Kellemetlen lenne? L/17

Figyelt kérdés
Sokat gondolkozom ezen,mindenki már elvesztette 15-16 vagy még előbb a szűzességét..nagyon szeret így az elején, de félnék neki bevallani, és félek az egésztől picit:S
2011. nov. 11. 20:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nincs okod félni. Egy bunkó, ha a szüzességed miatt dobna. Mond el neki nyugodtan, hogy szűz vagy még.
2011. nov. 11. 20:52
 2/14 anonim ***** válasza:
Nincs mitől tartanod...nagyon helyes hogy eddig "megtartottad"!
2011. nov. 11. 20:53
 3/14 bánomisén ***** válasza:

Félsz bevallani??? Miért félsz? Inkább legyél büszke erre, szerintem a barátod is büszke lesz rád. Egy fiú sem szeret sokat használt lányt kapni.

Az meg, hogy félsz az egésztől, természetes. Csak akkor menj bele, amikor már teljesen biztos vagy magadban. Ezért lenne jó, ha a barátod is tudná, hogy szűz vagy, mert biztosan türelmesebben kivárná, amíg eljön a Nagy Pillanat.

2011. nov. 11. 20:55
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Küldj egy privit, aztán megbeszélünk egy időpontot, és mire odaértek a pároddal, már nem leszel szűz
2011. nov. 11. 20:55
 5/14 anonim ***** válasza:
Egy nagy frászt vesztette el mindenki, csak a szájuk nagy. Nem kell erről beszélni, ha oda juttok, hogy lefeküdnétek, akkor mondd, hogy ez a helyzet, nem lesz semmi gond, hacsak nem egy ősbunkó a srác.
2011. nov. 11. 20:59
 6/14 anonim ***** válasza:
Én például 20 évesen vesztettem el a barátommal,aki szintén ugyanannyi idős volt és szűz(szóval a mindenki dolog máris megdőlt)...ne félj,ha tényleg szeret téged,akkor inkább büszke lesz rád és türelmes veled.
2011. nov. 11. 21:54
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha rosszul fogadná, vágd fejbe lapáttal és írj nekem :)
2011. nov. 11. 22:38
 8/14 anonim ***** válasza:
orális szex volt már?
2011. nov. 12. 00:07
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Ha normális, akkor azt fogja gondolni, hogy "na fasza, szűz lány. Biztos, valami hihetetlen nagy kincsnek fogja gondolni a szüzességét és majd hónapokig kell várni, mire nagy kegyesen szétteszi a lábát. Rávilágít, hogy ez csak egy állapot, nem lottó fődíj és az embernek vannak bizonyos szükségletei és ad neked max két hónapot, mert ha addig nem történt semmi, akkor azután sem fog.

Ha balek, akkor azt fogja mondani, hogy "ez nagyszerű, természetesen megtisztelve érzem magam, tudom, hogy neked ez nagyon nehéz, ezért nagyon szívesen élek veled egy szexmentes kapcsolatban. Aztán felteszi a sokadik kérdést, hogy egy éve vagyunk együtt a barátnőmmel, miért nem akar velem lefeküdni.

A sok kis tiniribanc vetítését sem kell elhinni. Sokuk, ha élőben meglátna egy bránert, sírva elfutna.

2011. nov. 12. 01:18
 10/14 anonim ***** válasza:
vagy rácuppana:) sokan hazudnak, de van sok tini lány aki megtette és azt mondja nem bánta meg.
2011. nov. 12. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!