Hogy fogadná a barátom, hogy még szűz vagyok? Kellemetlen lenne? L/17
Félsz bevallani??? Miért félsz? Inkább legyél büszke erre, szerintem a barátod is büszke lesz rád. Egy fiú sem szeret sokat használt lányt kapni.
Az meg, hogy félsz az egésztől, természetes. Csak akkor menj bele, amikor már teljesen biztos vagy magadban. Ezért lenne jó, ha a barátod is tudná, hogy szűz vagy, mert biztosan türelmesebben kivárná, amíg eljön a Nagy Pillanat.
Ha normális, akkor azt fogja gondolni, hogy "na fasza, szűz lány. Biztos, valami hihetetlen nagy kincsnek fogja gondolni a szüzességét és majd hónapokig kell várni, mire nagy kegyesen szétteszi a lábát. Rávilágít, hogy ez csak egy állapot, nem lottó fődíj és az embernek vannak bizonyos szükségletei és ad neked max két hónapot, mert ha addig nem történt semmi, akkor azután sem fog.
Ha balek, akkor azt fogja mondani, hogy "ez nagyszerű, természetesen megtisztelve érzem magam, tudom, hogy neked ez nagyon nehéz, ezért nagyon szívesen élek veled egy szexmentes kapcsolatban. Aztán felteszi a sokadik kérdést, hogy egy éve vagyunk együtt a barátnőmmel, miért nem akar velem lefeküdni.
A sok kis tiniribanc vetítését sem kell elhinni. Sokuk, ha élőben meglátna egy bránert, sírva elfutna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!