Hogy fogadná a barátom, hogy még szűz vagyok? Kellemetlen lenne? L/17
Figyelt kérdés
Sokat gondolkozom ezen,mindenki már elvesztette 15-16 vagy még előbb a szűzességét..nagyon szeret így az elején, de félnék neki bevallani, és félek az egésztől picit:S2011. nov. 11. 20:50
11/14 anonim válasza:
Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy mégis milyen kapcsolat lehet ez, ahol nem mer az illető egy ilyen dolgot elmondani, illetve nem alap, hogy az ilyen jellegű dolgokat tudjátok egymásról? Ha normális a kapcsolat, és normális a srác, akkor miért tartaná gáznak a szüzeségedet?? Hiszen ha szeretitek egymást, akkor előbb-utóbb lefekszetek, és neki adod a szüzességed. Ez a legnagyobb ajándék, amit kaphat. Egyáltalán ne szégyelld az ilyesmit! Egyébként 14/L vagyok (és még szűz), a barátom 15 (és még szűz), egy éve vagyunk együtt és mindent megosztunk egymással. Mert egy jó kapcsolatban alap az őszinteség.
12/14 anonim válasza:
Figyelj 17 alatt semmilyen körülmény között sem jó elveszíteni, a korai szexuális életet élő lányok 90-95%a megbánja nagy részének nem lesz sohasem jó a szex,nem lesz orgazmusa, nyugodtan olvass utána.Legyél büszke magadra,hogy még szűz vagy hidd el ha a barátod normális és szeret akkor nagyon fog örülni,hogy Ő lesz neked az első,csak a gyerekes kisfiuk mondják,hogy az baj akiknek még az agyuk sem fejlődött ki,csak a farkuk. 23F
13/14 anonim válasza:
Én a mostani férjemmel voltam először együtt. Én bevallottam neki igaz amikor már túl voltunk az elsőn és nagyon örült neki. Mindkettőnknek az volt az első és azóta már lassan két éve vagyunk házasok. Azóta se volt senki más az életünkbe.
14/14 anonim válasza:
Amikor meghitten együtt vagytok (csók ölelés simi) picit told el magadtól,és szólj neki,hogy valamit el szeretnél mondani neki,hogy te még nem voltál senkivel.Nem fog haragudni az tuti.legalábbis én még nem hallottam olyan pasiról,aki ezt bánta volna.a Szextől meg ne félj,senki nem halt még bele.nem is fáj mindenkinek az első,mondjuk nekem fájt,de amilyen jó azóta,az többszörösen kárpótól ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!