A tapasztalt fiúk, akik már többször szexeltek azok szeretik hogyha a barátnőjük még szűz? Vagy zavaró?
Én nem szeretem.
Ne azt mondja alattam hogy juj ez fáj.
Hanem hogy jujj ez jó :)
8:47
Érdekes módon minden csaj ezt állítja, de ha a pasiról kiderül, hogy szűz, hanyatt-homlok menekülnek. Bizonyára te vagy a kivétel, mint a több száz hasonló csaj, akik ugyanezt állítják.
Nagyon érdekes a kérdés, mert mögötte ott rejtőzik egy még érdesebb probléma.
Ami magát az aktust illeti, a fiúk döntő többsége jobban szereti, ha a barátnőjük már tapasztalt, és nem nekik kell megkínlódniuk ezzel a cseppet sem élvezetes, és nem túl gusztusos, véres és néha mindkét félnek fájdalmas feladattal. Persze, akad olyan srác, aki kifejezetten élvezi, sőt, sportot űz abból, hogy ő lehet a "konzervnyitó", de ez elég ritka.
Másrészről viszont néha éppen ezek a fiúk szokták a barátnőjük szemére vetni később a veszekedések során, hogy már nem voltak szüzek, amikor összekerültek.
A kérdésen kicsit túlmenve, van valami, aminél nem számít, hogy a barátnő szűz-e, vagy sem. Ezt a valamit úgy hívják, hogy szerelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!