Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 19 vagyok és még szűz. Sőt,...

19 vagyok és még szűz. Sőt, szerelmes sem voltam még. Kezdem gáznak érezni magam. Mit tegyek? :D

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm, akivel mindig is nagyon utáltuk a párkapcsolatokat és azt hittük, nekünk sosem lesz részünk ilyesmiben, most vallotta be, hogy ő már nem szűz...ez engem kifejezetten váratlanul ért és elgondolkodtam rajta, vajon bennem van-e a hiba, mert én még mindig ugyanúgy gondolom, ahogyan 14 évesen gondoltuk, egyszer sem voltam szerelmes és nem vágyom párkapcsolatra, annak ellenére, hogy már végighallgattam az összes barátnőm beszámolóját erről. Mit gondoltok?

19/L

2011. ápr. 24. 22:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne érezd gáznak abszolut, én 22 vagyok és nem volt még rendes párkapcsolatom. Nem is hiszem, hogy lesz, megtaláltam a létező összes idiótát akikből elég volt egy életre. Azért meg nem jövök össze valakivel, hogy legyen. Sosem értettem, hogy párkapcsolatok terén vagy a szexualitásban mit keresnek a gáz meg ciki szavak. Nem vagyunk egyformák plussz senkinek semmi köze ezekhez a dolgaimhoz. Ennyi erővel én is mondhatnám a nálam szegényebbekre, hogy milyen ciki, hoy nincs elég pénzük.

2011. ápr. 25. 11:47
 12/25 anonim ***** válasza:

3 olyan barátnőm is van,akinek még soha nem volt párkapcsolata,és 23 évesen vígan élik a szűzies kis életüket! :)

Szerintem ez nem gáz. Ne mások miatt akarj megváltozni! Majd idővel tapasztalni fogod magadon,hogy igenis érdekelnek a pasik. Nekem 21 évesen volt az első párkapcsolatom,azóta is tart. Előtte soha nem érdekeltek az ilyesmik.

Én azt mondom,hogy élvezd ki a szabadságodat,ameddig csak lehet!

2011. ápr. 25. 12:45
 13/25 anonim válasza:
18/F énis szűz vagyok még meg sok olyan embert ismerek aki az.... és engemet se érdekel nagyon a párkapcsolat, habár néha elgondolkozok rajta, egyszer voltam szerelmes az életbe de többet nem akarok az lenni, és hidd el hogy nem ciki szűznek lenni.
2011. ápr. 25. 15:15
 14/25 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 28. 14:34
 15/25 anonim ***** válasza:

Szüzesség, nagy dolog...Tudod mi lesz ha elveszted?Semmi, ugyan úgy lesz midnen, nicns ilyen hogy szüzesség, fölösleges így rágörcsölni, ha akarsz szexelni majd felszedsz egy pasit és nem elszel szűz, ennyi, ugyan olyan lesz utána is minden.

21f

2011. máj. 8. 13:57
 16/25 anonim ***** válasza:
Velem szeretnéd elveszteni!
2011. máj. 8. 15:52
 17/25 anonim válasza:

Kajak ugyanebben a cipőben járok énis csak fiúként, eddig nekem is csak egy barátnőm volt de azis fiatalabb koromban..

Annyira foglalkoztattak a mozgó elektromos meg benzines gépek kiskoromban hogy már akkoris azok jobban érdekeltek a csajoknál :$ És ma felnőtteb fejjel is inkább a gépek közelségében töltöm időm javarészét , de azért néha nekemis jólesne egy kis szeretgetés :/

2011. máj. 8. 19:08
 18/25 anonim válasza:
hát gáznak semmiképp se érezd magad.. ugyis elfog jönni a daliás herceg...
2011. máj. 8. 19:43
 19/25 anonim ***** válasza:

Az igazi az valamiféle kép,a tökéletesség megtestesülése ami csak az elménkben van.Valamire

vágynak az emberek,de a helyzet az,h mindig másra vágynak,mindig más kell. A legnagyobb szerelem

is elmúlik 2-3 éven belül és utána valaki más kell majd.Férfiaknál ha qurvás akkor lehetne háziasabb,

kedvesebb.Nőknél ha sármos vagány akkor lehetne egy kicsit szendébb,jószívű vagy nem is tudom milyen.

Nők a kedves megértő pasit keresik fehér lovon de ilyen szerintem nem létezik vagy ha mégis a nő elöbb

útóbb ráun a dologra és a macsó rosszfiú kell majd.Ha valamit megkapunk elöbb vagy utóbb nem értékeljük..

2011. máj. 8. 19:46
 20/25 szamo77d ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz! Sőt! Rokonszenves nekem, hogy nem

dobtad oda magad valami lükének, csak azért, mert mostan-

ság nem divat a szüzesség! Van olyan csaj, hogy 13 évesen belekezd, s azt sem tudja, mit csinál! És közben marhára

büszke magára, hogy ő bizony már nem szűz! Aztán néz na-

gyot, mikor AB-ra kell mennie! Te angyal vagy!

2011. máj. 8. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!