Már régóta szerelmes vagyok a barátomba, de csak két hete jöttünk össze. Én még szűz vagyok, de neki már voltak barátnői. Szeretnék vele lefeküdni, de nem tudom meddig várjak, hogy ne tartson könnyűvérűnek. Szerintetek?
sztem meg van köze hozzá, mármint a korodnak, mert pl egy 25 éves ilyet nem kérdez, mert ő már magától is tudja, hogy mikortól mit helyes tenni =)
és szerintem egy jó pár hónapot várj ;)
dede, nézhet könnyűvérűnek. Én például becsülöm azokat a lányokat, akik nem adják magukat oda egy hét után. Nem azért, mert ők nem kívánják a szexet, hanem mert egy kapcsolatnak meg kell érnie rá. És ez egy olyan szép időszak. Volt lány, aki már a második randin rám mászott, nem is nagyon lett belőle semmi. Szerintem ennyi idős korban minimum 3 hónapot várjál. Mit gondolsz, mit gondol a srác, ha a szüzességed(!) egyből odaadod neki és semennyit nem kell küzdenie?
23/F
csatlakozom az előttem szólóhoz!
Várj legalább 2-3 hónapot...
ha túl könnyen megkap nem fog értékelni...
minél drágább valami annál inkább vigyázol rá nem?
2-3 hónap szerintem is korrekt, utána is csak akkor csináld, ha úgy érzed. Én 20 éves vagyok. Volt olyan barátom, akivel 5 hónapig együtt voltunk, de egyszer sem feküdtem le vele, mert nem éreztem úgy, hogy megérdemelné hogy odaadjam magam neki, pedig már nem voltam szűz. Vége is lett hamar. Le frigidezett, hát istenem! :D
Viszont volt egy barátom, aki szűz volt, és már az első randin is mászott rám. Végül egy hónap után hagytam magam kb. A srác azt mondta minden isteni volt stb... Aztán amikor szakítottunk fél évvel később, még azt is a fejemhez vágta, hogy az én hibám, hogy ide jutott a kapcsolatunk, mert túl korán feküdtem le vele... Most erre mit lehet mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!