Szűz vagyok. és nem akarom elveszteni. De szerelmes vagyok. Döntenem kell SEGÍTSETEK! Szerintetek megéri? Vagy már sok lesz ez neki? Bövebben->
ha ezért hagy el akkor nem szeret annyira mint te azt hiszed. ha még nem vagy kész a szexre kár eröltetni mert csak lelki sérelmeket és félelmeket fogsz szerezni. kicsit későnérő vagy, de nem baj :D ilyen is kell :D én is szűz vagyok még, de már 18 éves. én se érzem aztm, hogy érett lennék rá.
L/18
Nézd, egyszer mindenki elveszíti (jó esetben :D )Azt pedig neked kell eldöntened, hogy mikor állsz erre készen, csak a pasi kedvéért ne tedd meg. Nehogy rossz élmény legyen.
Ja amúgy az első valószínűleg fájni fog, erre készülj fel :)
23/N
Ugyanígy voltam vele, csak az én pasim 18 éves... :)
És a hétvégén megtörtént. :$ Ha tényleg szereted és kívánod akkor hajrá.. ne félj:) Biztos megértő és gyengéd lesz, hiszen tudja, hogy szűz vagy. Ne izgulj... minden rendben lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!