Szűz vagyok. és nem akarom elveszteni. De szerelmes vagyok. Döntenem kell SEGÍTSETEK! Szerintetek megéri? Vagy már sok lesz ez neki? Bövebben->
Figyelt kérdés
16éves vagyok a pasim 17 >_<' szerintem 16-7 évesen már érett a lány arra hogy elveszitse a szűzességét de félek.. a pasim már nem szűz.. és félek attol hogy csalódást okoznék neki mert nem vagyok olyan jó az ágyban... 9 és fél hónapja vagyunk együtt... és eddig megértette hogy nem akarom... de szeretem és lehet hogy elveszitem :(2010. jún. 1. 20:39
11/16 anonim válasza:
Szia!Én is hasonló problémával küzdök mint te.21 éves vagyok,szűz és életemben először szerelmes.A barátom már szeretne lefeküdni velem és én is kívánom őt,csak még lelkileg nem érzem magam elég érettnek.Szerintetek mit tegyek?
12/16 A kérdező kommentje:
én ugy gondolom hogy ne azért tedd meg mert ő akarja hanem mert szereted... :] a szűzességedet akarod neki adni ami nagyon sokat ér... én is vigyázok rá de szerelmes vagyok :(
de sztem... vmi romantikusan lepd meg vele :) a szerelem enyhiit midnent... és ha gyengéd veled.. akor csak csodálatos lehet ^^
2010. jún. 1. 23:21
13/16 anonim válasza:
Lehet hogy testileg 16 vagy de agyilag a 6-ot ostromlod. Nőljél fel előbb.
14/16 anonim válasza:
Az előző válaszodban megválaszoltad a saját kérdésedet.
Döntsd el mit szeretnél, ha azt mondta megvár kár ezen aggódni. Miért nem tudsz egy kicsit a mának élni, és nem gondolni a holnapra?
Ha elhagy, akkor elhagy így is, úgy is. Ezzel nem azt állítom, hogy ott fog hagyni, de ha azt tervezgeti, a szex nem oldja meg a dolgot. Pettingeljetek, és csak addig engedd, ameddig akarod.
21/N
15/16 A kérdező kommentje:
imádlak titeket köszi (L)
2010. jún. 2. 14:31
16/16 anonim válasza:
Ha igazán szeret akkor ezért nem fog elhagyni, de szerintem 10 hónap után semmiképpen sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!