19 vagyok és még szűz. Sőt, szerelmes sem voltam még. Kezdem gáznak érezni magam. Mit tegyek? :D
A legjobb barátnőm, akivel mindig is nagyon utáltuk a párkapcsolatokat és azt hittük, nekünk sosem lesz részünk ilyesmiben, most vallotta be, hogy ő már nem szűz...ez engem kifejezetten váratlanul ért és elgondolkodtam rajta, vajon bennem van-e a hiba, mert én még mindig ugyanúgy gondolom, ahogyan 14 évesen gondoltuk, egyszer sem voltam szerelmes és nem vágyom párkapcsolatra, annak ellenére, hogy már végighallgattam az összes barátnőm beszámolóját erről. Mit gondoltok?
19/L
Ez addig fog tartani amíg nem jön az a valaki aki... elcsavarja a fejecskéd, lesz jókis hancúr-mancúr! Na de nem megfolyt, vagy ilyenek ne izgulj. Csak szerelmes leszel.
És akkor átértékeled az egész eddigi véleményed a párkapcsolatokról. Reméljük fel tudod majd dolgozni. Mókás lesz.
elég érdekes számomra, mert én és a haverom is "utáljuk" a párkapcsolatokat. én se voltam még szerelmes, de viszont néha azt veszem észre magamon, hogy egyre jobban érdekel az egész :D szerintem te és én csak későn érő típusok vagyunk :D de viszont kapcsolatot nem nagyon szeretnék, amíg a szüleimnél élek :D viszont haverkodni bárkivel szeretek :D
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!