26 vagyok, szűz lány. Nagyon szerelmes vagyok, de nem merem megmondani a barátomnak, hogy szűz vagyok. Azt hiszi tapasztalt vagyok, pedig nem. Mit tegyek?
Miért nem mondtad el neki előbb? de sosem késő. mondd el őszintén, azt is, h miért féltél elmondani, ha normális srác, csak becsülni fogja ezt benned.
amúgy a párod mennyi idős?
Másfél éves kapcsolat szex nélkül? Egyes pasik már 1 hét után könyörögnek... 1 hónapot is alig bírják... de ezen a másfél éven elhasaltam. Bár lány vagyok, ennyit én is csak nehezen... de kapcsolatban???
Bocs.
Ez csak nekem nem fexik???
Mindegy. A pasik szeretnek elsők lenni. Akárhány éves is vagy, és bármennyire elcsépelt, de ez akkor is ajándék. Tőlünk, nekik.
Ha ezt nem fogja fel, vagy lefitymálja, akkor nem érdemes rá.
Ennyi.
Nem akarom túlmisztifikálni.
De aki nekem az első volt, úgy vigyázott rám, mint valami különlegességre. El is akart venni, hosszútávra tervezte. Ezt mind arra építette, hogy ő volt az első.
Sorry, h nem tudok lényegre törően írni.
Mondd el neki.
A reakciójából tudni fogod, hogy ha már eddig vártál, ő megérdemli-e.
(...azért ne tartogasd túl soká... még pókhálós leszel ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!