26 vagyok, szűz lány. Nagyon szerelmes vagyok, de nem merem megmondani a barátomnak, hogy szűz vagyok. Azt hiszi tapasztalt vagyok, pedig nem. Mit tegyek?
köszönöm, hogy több lehettem beszólásod által, 14.30! :D
még mindig szakadok rajta.....
Nekem is volt egy fél éves kapcsim és nem volt sex amikor próbáltuk nem állt fel neki:Dna lényegtelen.
Szerintem mond el neki,abból nem lehet semmi amúgy jobb ha az ember őszinte azzal akit "szeret"mert a hazugságok úgy is kiderülnek és abból még jó nem származott hanem inkább mégtöbb konfliktus......
Utóbbi hozzászóló, olyan bunkó a felfogásod. Csak ronda nő lehet ennyi idősen szűz?
Nem azért maradtam szűz, mert nem kellettem senkinek, hanem mert talán túl válogatós voltam. Nem tudom szép vagyok-e, ez eléggé relatív, de a környezetemtől eddig pozitív visszajelzések jöttek.
Nálam ez nem jelentene hátrányt, én örülnék egy szűz lánynak.
Szerintem előtte mindenképp mondd el neki, mert az első alkalom nagyobb gyengédséget kíván tőle. Legalább is a helyében én tudni szeretném, mert azt nem akarnám, hogy az első alkalom kellemetlen legyen a barátnőmnek és közben üvöltsön a fájdalomtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!