Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 13-14 éves vagyok. Nagy...

13-14 éves vagyok. Nagy hülyeség lenne lefekudnom a pasimmal?

Figyelt kérdés
2008. febr. 12. 22:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Szia azért ne feküdj le a barátoddal mert Ő akarja te még nem vagy felkészülve rá. Tudom mien az ha nem akarsz valamit és megtörténik (sajnos megerőszakoltak), a mostani párommal 8 év van köztünk tudom nem lényeg de nála én kezdeményeztem amikor úgy éreztem tényleg megakarom tenni semmi félsz nincs bennem hogy még nem akarom vagy valami. Miért tennéd meg azért hogy ne hadjon el vagy azért hogy neki jó legyen?
2008. márc. 1. 19:55
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
éN IS AZT MONDOM, VÁRJ MÉG! a NEJEM IS 15 VOLT ÉN 20 MIKOR MEGTÖRTÉNT... eNNEK 25 ÉVE... 22 ÉVES HÁZASOK VOLTUNK MOST, VAN HÁROM GYÖNYÖRŰ LÁNYUNK. jA, ÉS SEMMIÉRT NEM ADNÁM!!! tEHÁT NEM IGAZ HOGY A KORÁN KEZDETT NEMI ÉLET ROSSZ!!!
2008. máj. 5. 14:01
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
igen,igen és igen!
2008. aug. 5. 22:13
 24/25 anonim válasza:
100%
Igen az ne hogy beleess a csapdába én is rájártam meg is bántam nagy lelkifelkészülés kell hozzá nem csak ugy hübele balázs módjára :)
2008. aug. 22. 13:06
 25/25 anonim válasza:

Ha már azzal sem vagy tisztában, hogy hány éves vagy akkor szerintem ne feküdjetek l eegymásal:)

W.D

2010. jún. 17. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!