13-14 éves vagyok. Nagy hülyeség lenne lefekudnom a pasimmal?
Még igen fiatal vagy, én a 16-ot tartom már elfogadhatónak . De alapvetően nem a kor, a lelki érettség hatrozza meg a szexualitás elkezdését.
Nem a testiség a lényeg, azt átéled, akárhogy is csinálod. A lényeg az, hogy hogy fog kihatni a majdani életedre. EGy korai, nem meggondolt, nem tudatos, nem lelki állapoton alapuló szex az egész életed, szexuális életed elronthatja. Gondold meg, és amíg kétség van benned, egy pici is, semmiképp ne tedd meg.
(én 14 évesen még undorodtam attól, ha a barátom célzott rá hogy merevedése van... :-) 15 évesen nem értettem, miért akarja megfogni a mellem, hisz úgysem fekszem le vele. Aztán 16 évesen jött el az ideje, nem bántam meg:-)
Fiatal vagy, nem is akarod akkor ne tedd meg, mert akkora traumát okozol magadnak, hogy kihat a későbbi szexuális életedre!
Ha ezért vége lesz ám legyen.akkor nem is szeret téged igazán.Ha csak erre megy akkor honnan tudod,hogy ha megteszed neki, akkor 2 hét múlva nem hagy e ott.
szerintem ne is gondolkozz rajta!Azt tedd amit te is akarsz.Ezt viszont nem akarod ne tedd meg.Nagyon fiatal vagy még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!