Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 13-14 éves vagyok. Nagy...

13-14 éves vagyok. Nagy hülyeség lenne lefekudnom a pasimmal?

Figyelt kérdés
2008. febr. 12. 22:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Úgy érzem, a te fiúd csak szexet akar. Te meg bár félsz a szextől, megtennéd csak el ne hagyjon. Hát tudod, erre való a női büszkeség. Mert kapsz te ennél a fiúnál százszor különbet is majd. Aki boldog lesz hogy az első lehet az életedben. Aki akár hónapokat vár rád amíg annyira felkészülsz a nagy eseményre, hogy boldogan leszel vele. Ez a fiú olyan hipp-hopp, durr bele típus lehet. És még az is megeshet, miután pár alkalommal szexeltek, megy egy újabb szűzlányt meghódítani. Na, akkor hogyan éreznéd magad???? Főleg mivel az ilyenek eléggé felelőtlenek is. Ha cserében a szüzességedért még hagy is ajándékot neked, mondjuk egy cuki kisbaba képében, na az lenne az igazi szívás!!
2008. febr. 13. 12:49
 12/25 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen hogy valaszoltatok :)
2008. febr. 13. 16:18
 13/25 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a válaszokat :)
2008. febr. 13. 18:53
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Még igen fiatal vagy, én a 16-ot tartom már elfogadhatónak . De alapvetően nem a kor, a lelki érettség hatrozza meg a szexualitás elkezdését.

Nem a testiség a lényeg, azt átéled, akárhogy is csinálod. A lényeg az, hogy hogy fog kihatni a majdani életedre. EGy korai, nem meggondolt, nem tudatos, nem lelki állapoton alapuló szex az egész életed, szexuális életed elronthatja. Gondold meg, és amíg kétség van benned, egy pici is, semmiképp ne tedd meg.

(én 14 évesen még undorodtam attól, ha a barátom célzott rá hogy merevedése van... :-) 15 évesen nem értettem, miért akarja megfogni a mellem, hisz úgysem fekszem le vele. Aztán 16 évesen jött el az ideje, nem bántam meg:-)

2008. febr. 14. 08:34
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ráérsz még, hidd el főleg hogy nem akarod.Nem érdemes ezt a dolgot elsietni,mert kihathat egész további életedre,Gondolom felnőttként is szeretnéd élvezni a szexet,Ne tedd, mond meg neki Te nem akarod még,ha nem érti meg, meg se érdemel, mert csak arra kellettél neki.
2008. febr. 14. 09:25
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal vagy, nem is akarod akkor ne tedd meg, mert akkora traumát okozol magadnak, hogy kihat a későbbi szexuális életedre!

Ha ezért vége lesz ám legyen.akkor nem is szeret téged igazán.Ha csak erre megy akkor honnan tudod,hogy ha megteszed neki, akkor 2 hét múlva nem hagy e ott.

szerintem ne is gondolkozz rajta!Azt tedd amit te is akarsz.Ezt viszont nem akarod ne tedd meg.Nagyon fiatal vagy még...

2008. febr. 14. 12:27
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Szasz!Szerintem nagyon korai lenne s lehet később meg is bánnád!!!Ne csinálj hülyeséget!Nem vagy elkésve.Van még bőven időd!Nem ismerlek,de szerintem az is lehetséges hogy a későbbiekben megbánod,eszed magad rajta hogy "Jajj minek is tettem meg!",sokszor majd visszagondolsz rá...stb,de az is lehet hogy nem bánod meg,s szép emlékként fog majd benned élni!Te döntesz,de okosan dönts!Sok sikert!Üdv! Egy 21 éves lány!
2008. febr. 16. 18:09
 18/25 A kérdező kommentje:
Koszike mindenkinek de megbeszltem vele :) és aszonta h vár addig amig nekem jo nem lesz :)
2008. febr. 16. 23:05
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Na látod:-))Rendes pasi:-))
2008. febr. 18. 15:58
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Jajj szívem, ne tedd!!! Pici vagy te még ehhez! Persze lehet most jönni azzal, "hogy ha elég érett rá, miért ne" stb.. De már abból, hogy feltetted a kérdést, látszik, hogy még nem vagy kész rá! Ha pedig emiatt elhagy a pasi, akkor jó, hogy most derült ki róla, hogy mekkora egy genny alak.
2008. febr. 23. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!