FIÚK! Szerintetek lefeküdhetnék a pasimmal?
szóval tudom hogy fiatal vagyok meg minden,de én nagyon akarom,és le AKAROKK feküdni a pasimmal (aki 15 éves). és szerintem lelkileg is meg mindenhogy fel vagyok rá készülva,csak az a baj hogy félek,mit mondana ha meglátna meztelenül :$
ezért montam hogy fiúk: szerintetek 162 cm hez túl sok a 46 kg??
ezt csak azért kérdem mert pl a szüleim lekövéreznek. mások szerint meg vékony vagyok :S
és ti mit szerettek egy lányban,ha van rajta mit fogni vagy hogyha karcsú??
13L
Ó ANYÁM no.1.: AKAROKK??? Amíg két ká-val írod az akarok szót, addig ne szexelj.
Ó ANYÁM no.2.: 13 évesen??? A fiút bűncselekménybe hajszolod, amelynek becsületes neve megrontás, azt ugye tudod? Ha már b*szhatnékod van, legalább várd ki azt az 1 évet, amíg legális lesz, de én 16 éves korodig (feltéve, hogy addigra leszel elég érett a dologhoz) várnék. Tudod egyáltalán, hogy mi az a védekezés?
Ó ANYÁM no.3.: 162 cm és 46 kg??? Az kevés, nem hogy sok. Ne fogyj tovább semmiképpen, aki kövérnek mond, annak baj van az értékrendjével. Még egy 5 kg biztos felmehet, de inkább olyanoktól válaszára hagyatkozz ebben, akik értenek is hozzá, mert én nem annyira.
Konklúzió: NE FEKÜDJ LE A BARÁTODDAL! NE! NE! NE! NE! NE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!