Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » FIÚK! Szerintetek lefeküdhetné...

Izééékeh11 kérdése:

FIÚK! Szerintetek lefeküdhetnék a pasimmal?

Figyelt kérdés

szóval tudom hogy fiatal vagyok meg minden,de én nagyon akarom,és le AKAROKK feküdni a pasimmal (aki 15 éves). és szerintem lelkileg is meg mindenhogy fel vagyok rá készülva,csak az a baj hogy félek,mit mondana ha meglátna meztelenül :$

ezért montam hogy fiúk: szerintetek 162 cm hez túl sok a 46 kg??

ezt csak azért kérdem mert pl a szüleim lekövéreznek. mások szerint meg vékony vagyok :S

és ti mit szerettek egy lányban,ha van rajta mit fogni vagy hogyha karcsú??

13L

2011. jún. 6. 22:56
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
leszarnom a világot nem kell,eddig is ezt csináltam :DD ammeg attól még senki nem lesz qrva ha lefekszik a pasijával,boccs :'D és amúgy biztos nem szakitana velem,mert kb fél éve vagyunk együtt,szóval ha ennyit várt,akkor nem hiszem hogy csak becsapna :P
2011. jún. 8. 18:12
 22/36 anonim ***** válasza:
Ha ennyire fasza nagy lánynak hiszed magad, tájékoztasd már anyukádat is az örömhírről. Meg arról is lehet idejekorán nagymama lesz.
2011. jún. 8. 18:17
 23/36 A kérdező kommentje:
te is tájékoztathatnád a szüleidet arról hogy feltalálták az óvszert ............
2011. jún. 8. 18:20
 24/36 anonim ***** válasza:

szedd már össze magad...mit képelsz magadról? kitettél egy kérdést, megkaptad a válaszokat, van akitől keményen van akitől nem. irogatod itt a röhögő smileykat ebből pont látszik hogy mennyire vagy érett.

félév meg nem olyan hosszú idő mint ahogy te azt hiszed. majd ha volt egy 2-3 éves kapcsolatod akkor lehet lesz egy kis tapasztalatod. igaza van az előttem szólónak, kérdezd meg anyukádat. lehet hogy te már elhatároztad mit csinálsz, de azért egy 13 éves lánynak szerintem nem árt egy anyai tanács

2011. jún. 8. 20:26
 25/36 anonim ***** válasza:
Remélem a szüleid kedvesebbek mint én mert én akkora pofont adnék hogy utána azt is megbánnád h ilyen ötlet megfogant a kicsi agyadban. Szóval szerintem ne szexeljetek ilyen fiatalon, az még túl korai az isten szerelmére, egyáltalán belegondolsz ebbe vagy valami? És amint írtad még nem látott meztelenül szóval petting se volt meg ilyenek. Ha ennyire unatkoztok h nem tudtok mit csinálni akkor inkább pettingeljetek előtte de ne egyből durr bele a lecsóba. És a másik, mit magyarázol itt másoknak, mit vártál h mindenki azt fogja írni hogy " jaj persze csináld csak"?.
2011. jún. 8. 20:37
 26/36 anonim ***** válasza:

13 éves vagy

felfogtad?

13

még az általános iskolát sem fejezted be

2011. jún. 8. 20:49
 27/36 anonim ***** válasza:

arról nem is beszélve hogy 13 évesen mit csinálsz itt?

nem véletlen hogy 18 éven aluliakat nem engedhetnének be. aki 16-17 éves arra még az mondom oké, mert akkor már normális.

na de 13?

2011. jún. 8. 20:51
 28/36 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy feltalálták az óvszert és te azt vajon tudod, hogy nem 100%-os?

Egyébként áruld már el nekem, mi értelmeset szűrtél le az eddigi hozzászólásokból? Mert ha semmit, inkább az agyi képességeidre kellene rágyúrni.

2011. jún. 8. 23:18
 29/36 anonim ***** válasza:
Látom azért töröltette le valaki a hozzászolásom, mert fáj az igazság:D:D:D A hozzászolást lehet törölni, de az igazságot nem lehet letörölni:):) ennyi
2011. jún. 9. 19:40
 30/36 A kérdező kommentje:
hát utolsó...erre ink nem is mondok semit xD max annyit h aki kitöröltette az kva jól tette,ammeg nagyot néznél ha énis elmondanám róllad a véleményemet :DD
2011. jún. 9. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!