FIÚK! Szerintetek lefeküdhetnék a pasimmal?
szóval tudom hogy fiatal vagyok meg minden,de én nagyon akarom,és le AKAROKK feküdni a pasimmal (aki 15 éves). és szerintem lelkileg is meg mindenhogy fel vagyok rá készülva,csak az a baj hogy félek,mit mondana ha meglátna meztelenül :$
ezért montam hogy fiúk: szerintetek 162 cm hez túl sok a 46 kg??
ezt csak azért kérdem mert pl a szüleim lekövéreznek. mások szerint meg vékony vagyok :S
és ti mit szerettek egy lányban,ha van rajta mit fogni vagy hogyha karcsú??
13L
szedd már össze magad...mit képelsz magadról? kitettél egy kérdést, megkaptad a válaszokat, van akitől keményen van akitől nem. irogatod itt a röhögő smileykat ebből pont látszik hogy mennyire vagy érett.
félév meg nem olyan hosszú idő mint ahogy te azt hiszed. majd ha volt egy 2-3 éves kapcsolatod akkor lehet lesz egy kis tapasztalatod. igaza van az előttem szólónak, kérdezd meg anyukádat. lehet hogy te már elhatároztad mit csinálsz, de azért egy 13 éves lánynak szerintem nem árt egy anyai tanács
13 éves vagy
felfogtad?
13
még az általános iskolát sem fejezted be
arról nem is beszélve hogy 13 évesen mit csinálsz itt?
nem véletlen hogy 18 éven aluliakat nem engedhetnének be. aki 16-17 éves arra még az mondom oké, mert akkor már normális.
na de 13?
Tudom, hogy feltalálták az óvszert és te azt vajon tudod, hogy nem 100%-os?
Egyébként áruld már el nekem, mi értelmeset szűrtél le az eddigi hozzászólásokból? Mert ha semmit, inkább az agyi képességeidre kellene rágyúrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!