15éves csaj vagyok és már elég rég együtt vagyunk a pasimmal, és ő már nagyon szeretné hogy lefeküdjünk, csak az a baj h kicsit félek tőle nagyon fáj?
5-10 éve?:OO
Fáj, ha nem kívánod és félsz. Várj még...
Nem akarlak megbántani, vagy eltántorítani, de itt nagyon úgy néz ki, hogy a fiúnak csak ARRA kellessz.
Elmesélem az én történetemet:
Én 13 évesen ismertem meg a mostani barátomat. Azóta együtt vagyunk. Mindent együtt éltünk meg, ami a tinédzserkorban van. Tudtam, hogy az olyan korú fiúknak csak a szexen jár az eszük :D De én hiába szerettem őt, még nem voltam készen rá. De 17 évesen akkor azt mondtam magamban, hogy most testileg-lelkileg kész vagyok rá. Ő sohasem siettette, és eszébe sem jutott volna, hogy esetleg akaratom ellenére megtegye. Nagyon szerettem őt, most is nagyon szeretem. Akkor azon az este áthívott. Bementem a szobába, ahol gyertyák égtek, és az ágy körül rózsaszirmok voltak. Nagyon romantikus volt. Ott megtörtént az első. Egyáltalán nem fájt, az elején csak egy kicsit feszített, de rögtön az elsőnél 2 orgazmusom is volt. Nagyon élveztem, mert tudtam a lelkem mélyén, hogy olyannal vagyok, akit szeretek, akiben megbízok, és aki vigyáz rám. Ezért nem is kellett, hogy izguljak :)
Mindenesetre azt akarom mondani, hogy ha most szeret, akkor szeretni fog 2-3 év múlva is. Ha pedig emiatt elhagy, akkor csak ARRA kellettél neki, akkor meg sem érdemel téged. Csak olyannal veszítsd el, akiben megbízol, és akkor mindig örömmel fogsz rá gondolni. Ha te még nem akarod, akkor azt jelenti, hogy nem vagy rá felkészülve lelkileg, és ilyen fiatalon talán még testileg sem. Olyannal veszítsd el, akit szeretsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!