Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15éves csaj vagyok és már...

15éves csaj vagyok és már elég rég együtt vagyunk a pasimmal, és ő már nagyon szeretné hogy lefeküdjünk, csak az a baj h kicsit félek tőle nagyon fáj?

Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 18:01
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

5-10 éve?:OO

Fáj, ha nem kívánod és félsz. Várj még...

2011. febr. 28. 18:02
 2/22 A kérdező kommentje:
hát nekem m8r mondtak olyant is hogy egyatalan nem faj,es nem szeretnem a pasimat megvartan mivan ha ez miatt elhagy ?
2011. febr. 28. 18:04
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
ha emiatt elhagy, nem szeret és eddig hazudott neked
2011. febr. 28. 18:07
 4/22 anonim válasza:
100%
Szerintem ha nagyon szeretitek is egymást akkor is 15évesn még korai a fiú hány éves? Ja és ha tényleg szeretitek egymást tuti h nem hagy el ha meg mégis legalább tudod h nem is szeretett aniyra
2011. febr. 28. 18:09
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha elhagy, legyél boldog. Legalább egy növénytől megszabadulsz. Bocsánat, a növény értékes.
2011. febr. 28. 18:11
 6/22 A kérdező kommentje:
a fiu 17eves most lesz 18
 7/22 anonim ***** válasza:
92%
Ha csak azért nem fekszel le vele mert félsz tőle, hogy fáj... Akkor ne feküdj le vele. Még nem tart ott a kapcsolatotok. Nem szereted annyira amennyire egy szexuális életben szeretni kell a másikat. A másik az, hogy ha ilyen gondolataid vannak akkor állati éretlen vagy még hozzá.
 8/22 A kérdező kommentje:
hat boldog az nem leszek mert en anygon szeretem meg ha lehet hogy o nem
2011. febr. 28. 18:12
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak megbántani, vagy eltántorítani, de itt nagyon úgy néz ki, hogy a fiúnak csak ARRA kellessz.

Elmesélem az én történetemet:

Én 13 évesen ismertem meg a mostani barátomat. Azóta együtt vagyunk. Mindent együtt éltünk meg, ami a tinédzserkorban van. Tudtam, hogy az olyan korú fiúknak csak a szexen jár az eszük :D De én hiába szerettem őt, még nem voltam készen rá. De 17 évesen akkor azt mondtam magamban, hogy most testileg-lelkileg kész vagyok rá. Ő sohasem siettette, és eszébe sem jutott volna, hogy esetleg akaratom ellenére megtegye. Nagyon szerettem őt, most is nagyon szeretem. Akkor azon az este áthívott. Bementem a szobába, ahol gyertyák égtek, és az ágy körül rózsaszirmok voltak. Nagyon romantikus volt. Ott megtörtént az első. Egyáltalán nem fájt, az elején csak egy kicsit feszített, de rögtön az elsőnél 2 orgazmusom is volt. Nagyon élveztem, mert tudtam a lelkem mélyén, hogy olyannal vagyok, akit szeretek, akiben megbízok, és aki vigyáz rám. Ezért nem is kellett, hogy izguljak :)

Mindenesetre azt akarom mondani, hogy ha most szeret, akkor szeretni fog 2-3 év múlva is. Ha pedig emiatt elhagy, akkor csak ARRA kellettél neki, akkor meg sem érdemel téged. Csak olyannal veszítsd el, akiben megbízol, és akkor mindig örömmel fogsz rá gondolni. Ha te még nem akarod, akkor azt jelenti, hogy nem vagy rá felkészülve lelkileg, és ilyen fiatalon talán még testileg sem. Olyannal veszítsd el, akit szeretsz :)

2011. febr. 28. 18:25
 10/22 A kérdező kommentje:
haat koszi,szerintem elegge szerethet mivel amikor osszevesztunk sirt is,de aztan kitudja...
2011. febr. 28. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!