15éves csaj vagyok és már elég rég együtt vagyunk a pasimmal, és ő már nagyon szeretné hogy lefeküdjünk, csak az a baj h kicsit félek tőle nagyon fáj?
Hát ha szeret a barátod megtud várni.
Akkor tedd amikor szeretnéd és kívánod.
Hát nem az fáj hanem ameddig többször nem csináljátok nem vagy eléggé "kitágulva" csak az fáj.
Én is 15 éves vagyok és akkor vesztettem el amikor akartam és amikor kívántam a barátomat;)
én is majdnem ebben a helyzetben vagyok...én is félek hogy fájni fog de az a legkisebb baj...szeretem kívánom de nemmerem megtenni 15vagyok de sokan aztmondanák h túl fiatal én ettől félek....meg h anyának nemmerem elmondani nemis akarom nagyon nemtudom:S
Az én pasim aztmondja hogy várameddig csak akarom ami elég megnyugtató de akkor is:// bennem van a félsz a szülőkmiatt.
már bocsi , ki nem szarja le a szülőket? :D ők is csinálták már.. nemfognak kinyírni.. nemkell parázni..ha meg mert sbeszélni rólaa velük akk tisztelni fognak h. elmered mondani és ne félj..ezen én is túlestempárszor :D (nem a kínlódáson, hanem a tettek mezejére léptünk barátnőmmel) nem ez volt az 1. alkalom vele. de szülőkkel meglehet beszélni hidd el.. de én a te helyedbe megvárnám h. 16 legyek mert a kissebb korú lányokkal szigorúbak a szülők.. :)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!