Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tervezzük az első együttlátet...

Tervezzük az első együttlátet a pasimmal. Tanácsok? Még szűz vagyok, de a csávó nem 15/L 17/F

Figyelt kérdés
Tanácsokat szeretnék! köszii
2010. szept. 21. 16:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
vegyetek fel gumit...
2010. szept. 21. 16:48
 2/9 anonim válasza:
100%

az első és legfontosabb: védekezzetek! enélkül bele se kezdjetek. ha nem szedsz fogamzásgátlót akkor óvszerrel csináljátok, és ha a pasid úgy nem akaja meg lehet neki mondani, hogy anélkül nincs szex.

Ésakkor a továbbiak: mindenképpen olyan helyet és napot válasszatok ki ahol csak ketten lehettek, nem vazar meg senki, még telefonon sem, és több orát együtt tudtok így tölteni! Ha gondoljátok szerezzetek be síkosítót is, első alkalommal szerintem csak jol jöhet! Mielőtt belédhatolna mindenképp lazulj el 100%osan, fontos, hogy előtte megfelelő ideig és modon tartson az előjáték, csak így kezdhettek neki.Mielőtt még megtörténne, érdemes be síkosítoznotok a péniszét, hiszen ez csak segít abban, hogy jobban csússzon, vagyis kevésbé fájjon! Persze az óvszer is be van síkosítózva, de nem árt egy kis extra adag is :) ha mindezekkel megvagytok szerintem már nem kell más ha biztos vagy a dolgodban!

2010. szept. 21. 16:52
 3/9 A kérdező kommentje:

köszönömm :)))))

a védekezés alap, ő sem csinálná gumi nélkül. (:

egyébként ti korainak tartjátok ha egy lány 15 évesen akarja elveszteni?(ez csak úgy érdekelt, én már úgy érzem fel vagyok rá kászülve)

2010. szept. 21. 17:03
 4/9 anonim ***** válasza:
és szereted a fiút?
2010. szept. 21. 17:04
 5/9 A kérdező kommentje:
nagyoooon :))
2010. szept. 21. 17:23
 6/9 anonim ***** válasza:

Akkor nemkorai...

És szeretnéd vele elöször csinálni? Felkészültél rá? Mert csak akkor érdemse belevágni...

2010. szept. 21. 17:28
 7/9 A kérdező kommentje:

ezzel tisztában vagyok.

amúgy igen vele, és tök felkészültnek érzem magam, mondjuk egy picit parázok hogy béna leszek vagy valami..

2010. szept. 21. 17:31
 8/9 anonim válasza:
Szerintem a mai világban a legtöbb nő 15 éves korába veszíti el a szüzességét és szerintem ez úgy normális. Védekezz!!! Igazuk van a többieknek. Ja a bénaságot illetve: azé szerintem mond meg a pasidnak h ne várja h első sex-nél már vadóckocc mert lehet h fájni is fog és nem naon élvezed de ez természetes nagyon sok mindenkinél. De utána már nagyon jó lesz :):):)
2010. szept. 21. 18:27
 9/9 anonim válasza:
Elsőnek nyelvtan könyvet vedd elő!
2010. szept. 24. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!