Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lefeküdtem a pasimmal és 1-2...

Lefeküdtem a pasimmal és 1-2 dolog nem világos!? Bővebben.

Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja történt meg a dolog és azóta 5-ször történt meg a dolog.Az egyik vasárnap 3-szor.És azóta ha wc-n vagyok mindig csíp a pisilés....ez miért van????Óvszert használunk.Egyszer sem szakadt ki.Ugye úgy nem eshetek teherbe???
2011. jan. 5. 00:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Elvileg ha helyesen használtátok az óvszert és nem volt vele semmi gond, terhes nem lehetsz. Viszont a csípős pisi valami fertőzésre utal...
2011. jan. 5. 00:44
 2/8 A kérdező kommentje:

mien fertőzést? de ő sem volt rajtam kívül más csajjal

amien jól hangzott ez a dolog h ien jó olyan jó.....a nagyló*aszt jó....

2011. jan. 5. 02:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Kedves kislány. Lehet, hogy kicsit korán kezdtél a dologhoz, és meggondolatlan voltál, nem a barátnőid mendemondáiból kellett volna merítkezned. Megvárhattad volna azt az időt, mikor már tényleg érett leszel a szexre és valóban szerelmes vagy abba, akivel ezt megteszed először.

Mindegy, "megtörtént, felnőttél, az álmokból már épp elég."

A válasz a fő kérdésedre: lehet, hogy allergiás vagy a latexre, elég sokan vannak így, neked más fogamzásgátló módszert kell választanod ezek szerint. Vagy elmész az orvoshoz és megvizsgál. Gumin keresztül nehéz fertőzést elkapni, szóval ettől még nem biztos, hogy gond van, ha csíp.

2011. jan. 5. 06:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! Az előttem válaszolónak igaza van.Érettség is kell hozzá,és az első pár alkalom nem olyan jó még.Allergiás lehetsz a latexre, pl én allergiás vagyok rá tudom milyen rossz, amelyiken spermicid is van az kész rémálom, használj olyat ami nem latexből készült pl lifestyleból a fekete dobozos. Fertőzés elkaphatsz pusztán attól is ha idegen helyen pisilsz, vagy az uszodában stb. menj el dokihoz! Amúgy mennyi idős vagy?
2011. jan. 5. 10:51
 5/8 A kérdező kommentje:

mindenképpen el kell mennem dokihoz?és ez az állapot kb meddig fog tartani ha alergiás vagyok arra a vmire??

16 leszek 2 hét múlva

2011. jan. 5. 20:00
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyen, csak kidörzsölt mert sokat, sokáig csináltuk.
2011. jan. 5. 22:40
 7/8 anonim ***** válasza:
néhány nap
2011. jan. 6. 07:54
 8/8 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb ha IGEN, elmész. Általában az első szeretkezés után szokás megmutatni magad egy nőgyógyásznak, még akkor is ha védekeztetek, vagy ha minden stimmel. Lehet, hogy felfáztál, vagy lehet, hogy máshonnan kaptad el, ahogy az előttem szólók is mondták, de tény, hogy lehet csak a gumi dörzsölt meg. Azért nem árt egy vizsgálat, mert ha nincs szerencséd, a fertőzés miatt akár a nemzőképességedet is elvesztheted... :/

19/L

2011. jan. 6. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!