Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » FIÚK! Szerintetek lefeküdhetné...

Izééékeh11 kérdése:

FIÚK! Szerintetek lefeküdhetnék a pasimmal?

Figyelt kérdés

szóval tudom hogy fiatal vagyok meg minden,de én nagyon akarom,és le AKAROKK feküdni a pasimmal (aki 15 éves). és szerintem lelkileg is meg mindenhogy fel vagyok rá készülva,csak az a baj hogy félek,mit mondana ha meglátna meztelenül :$

ezért montam hogy fiúk: szerintetek 162 cm hez túl sok a 46 kg??

ezt csak azért kérdem mert pl a szüleim lekövéreznek. mások szerint meg vékony vagyok :S

és ti mit szerettek egy lányban,ha van rajta mit fogni vagy hogyha karcsú??

13L

2011. jún. 6. 22:56
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Szállj le a földre, a szex a felnőttek játéka. áruld már el te nagyon okos kislány mit csinálsz ha terhes leszel védekezés mellett is, mert hiba csúszik? Meg fogsz ezentúl évente rákszűrésre járni nőgyógyászhoz?

Anyukádat avasd be az ötletedbe, remélem két nagy pofont és 18-ig tartó szobafogságot kapsz cserébe.

2011. jún. 6. 23:14
 12/36 anonim válasza:

Azt jól tudod, hogy fiatal vagy, de elolvasva, amit írtál, azt már egyértelműen rosszul gondolod, hogy lelkileg érett lennél. Nem beszélve arról, hogy - mint már más is írta - 14 év alatt akkor is bűncselekmény a pasid részéről, ha te akarod. Ha meg otthagyna azért, mert nem fekszel le vele, akkor jobb is, ha nem maradsz vele.

162 cm, 46 kiló? Pár kilót fel kéne szedned, hogy normális legyen a súlyod!

2011. jún. 7. 02:22
 13/36 anonim ***** válasza:
hajrá tedd tönkre magad...
2011. jún. 7. 08:43
 14/36 gr. Shadow válasza:

Nézd! Az én alapelvem az hogy mindenki élje úgy az életét ahogy akarja, de ebben az esetben azt kell mondjam hogy ELŐBB NŐJ FEL!!!

Egyébként valószínűleg nagyon sovány vagy de ha érett lennél a dologra az nem lenne zavaró.

2011. jún. 7. 10:59
 15/36 anonim ***** válasza:

hmmm...hmm...13 évesen ???Szexelni akarsz???

Mond csak el jó anyádnak majd többet kapsz tőle mint a hülye kérdésedért amit itt feltettél :P Meg most kajak egy halom idegen döntse el,hogy te akarsz-e szexelni vagy nem????

Létszíves máskor szavaztasd már meg...ember ..NE SZEXELJ mert a végén szaporodsz és belőled egy is elég...

pffff....

mik' vannak...

2011. jún. 7. 15:03
 16/36 anonim ***** válasza:
9%

Énis 13 vagyok...Ne foglalkozz mit mondanak tedd ahogy jol érzed: DD

amugy velem is leakar feküdni a barátom meg énis vele de én várok még 14-ig.

amugy szardle mit írnak mások..

de hány hónapja vagytok eggyüt??

2011. jún. 7. 16:05
 17/36 anonim ***** válasza:
83%

"amugy szardle mit írnak mások.."

utána meg sírtok amikor amikor lek*rváznak:D 13 évesen nem a nagy Ő-vel fog szexelniXD szal ő is szét teszi a lábát mint a legtöbb k....

2011. jún. 7. 16:30
 18/36 anonim ***** válasza:
gyerünk hajrá tedd amit akarsz de ne lepődj meg hogyha esetleg egy hétre rá bejelenti a srác, hogy kösz ennyi elég volt ;) vagy azon se csodálkozz hogy uána lehordanak a világ ku*vájának. lesz benne igazság.
2011. jún. 7. 20:04
 19/36 anonim ***** válasza:
Egy 13éves KISLÁNYNAK még "pasi"sem kellene,nem hogy a szex... hát gratulálok..
2011. jún. 8. 11:18
 20/36 anonim válasza:
Menj vissza homokozni és ne szard el ezt a világot mégjobban!!
2011. jún. 8. 17:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!