Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 13-14 éves vagyok. Nagy...

13-14 éves vagyok. Nagy hülyeség lenne lefekudnom a pasimmal?

Figyelt kérdés
2008. febr. 12. 22:28
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
74%

Nem hülyeség, ha úgy érzitek mindketten, hogy megbíztok annyira egymásban, és eljött az ideje, és jól érzitek magatokat egymással!

De nagyon figyeljetek oda a védekezésre! ;)

2008. febr. 12. 22:36
 2/25 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen a választ ... de igazabol en még nem nagyon szeretném...! És félek megbeszélni vele ,hogy várjunk még ezzel vagy pedig legyen vége a kapcsolatnak ! az a gond, hogy ő már nagyon rég óta nem szűz ..:S
2008. febr. 12. 22:45
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ha nem vagy kész még rá, és a barátod ezt nem tudja elfogadni akkor sajnos csak arra kellesz neki. javaslom ülj le vele és beszélgessetek erről atémáról nyíltan. szerintem meg fog érteni.
2008. febr. 12. 22:56
 4/25 A kérdező kommentje:
És ha lefekudnék vele , miután megbeszéltem vele a dolgokat ? és ovatosan bánna velem , akkor kevésbé lenne rosz ugy h mindig arra gondolok hogy ,mennyire fog fájni stb ...?:S
2008. febr. 12. 23:00
 5/25 anonim válasza:
75%
Ha ennyire fosol tőle, akkor hagyd a francba, még amúgyis túl fiatal vagy...beszélj anyáddal erről, ő majd felvilágosít a dolgokról...
2008. febr. 13. 00:46
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

26 hetes ksimama vagyok.Tegnap voltam vérvételen.Ebben az időszakban minden kismamának van egy cukorterheléses vérvétele.Éppen engem csapoltak,amikor hallottam,hogy jött másik kismama is.Majd kifelémenet szembejött velem az a kismama.A vállamig ért,és volt vagy 14 éves!!!!!

Ha félsz a szextől hagyd a francba!!!Nem kell elkapkodni!Egy olyan pasi,aki csak azért van veled,hogy az ágyába bújj,nem hiszem,hogy nagyon szerethet.Volt barátom,aki szeretett,és én még nem akartam vele lefeküdni,és ő várt rám,és volt olyan is,aki lepattintott.Ha menni akar hadd menjen!Valószínűleg,ha lefeküdnél vele,akkor is lepattanna,ahogy ez a fajtát ismerem.

2008. febr. 13. 06:53
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak az ő kedvéért tennéd, akkor ne tedd!!!! Csak akkor feküdj le vele, ha Te Magad is vágysz rá!

Ha nem tudja elfogadni, hogy Te még nem vagy kész rá, akkor nem szeret igazán, hidd el! Akkor jobb, ha most otthagy, mintha lefeküdnél vele, később hagyna ott és esetleg tönkretenné a későbbi szexuális életedet, mert rossz emlékek maradnának benned!

Beszélj vele, ha megérti, valóban szeret és tud várni, ha nem érti meg, biztos nehéz lesz, de inkább menjen, hidd el, találsz jobbat! (Bár tudom, ha szerelmes vagy, nehéz elhinni, hogy lesz más, de higyj nekem, mindenki így érez, mégis lesz újra szerelmes)

2008. febr. 13. 07:25
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg szeret akkor megérti és tud várni rád akármeddig és valószínűleg azt is tudja hogyan elégítse ki magát. CSak akkor tedd meg ha készen állsz rá és én úgy gondolom ha már valaki szexel akkor mindent meg tud beszélni a partnerével, szóval amíg nem tudtok erről beszélni, nem kéne. És még nagyon ráérsz, szóval ha emiatt elhagy, tuti találsz még magadnak egy rendes srácot. Tapasztalatból mondom, hogy ha akarnak akkor tudnak várni a srácok. Lehet rosszul fog esni hogy elhagy, de csak tarts ki és utánna majd lesz jobb is.
2008. febr. 13. 08:15
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarod igen. de ha akarod is. a testednek még érnie kell. ha eleve egy félelemmel mész bele a sexbe nagyon fog fájni. akkor ted meg mikor már nagyon nagyon akarod. a tested mikor elég érett lesz rá kívánni fogja. de ha most megteszed nagyon fájni fog és nagyon bánni fogod.

az hogy zsarol esetleg a fiu hogy akkor megteszi mással, ez ilyen korban elöfordul.

ne legyél benne biztos hogy már nem szüz, lehet már a kezét használta, de ilyenkor a fiuk nagyon hazudósak mert ´ök akarnak a vagányak lenni. ha esetleg meg igaz akkor meg csak egy trófea leszel neki. várj még amíg nem érzed hogy te most mennyire is akarod.

ès ahogy írták nyugottan vegyél te gumit ami mindig legyen nálad, ha esetleg megtörténne legyen mivel védekezni.

2008. febr. 13. 08:29
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem szeretnéd, akkor SEMMI KÉPP NE TEDD MEG!!!

Mert egy csomó gond is lehet, a legfonosabb a te egészséged, a lelki világod, és az, hogy ne legyen baba, mert gondolom még nem szeretnéd. hogyha tényleg szeretné, akkor ne legyél vele. nem éri meg. egy olyan pali aki sex-et akar, azokkal nem is szabad szóba állni. mert csak téged tesznek tönkre. inkább a tanulással foglalkozz, vagy egy rendes fiút keress, aki magadért szeret, és melletted áll, és türelmes, megvárja, hogy te mondd: én szeretném. mert ha mindketten szeretnétek akkor van értelme. a sex nem játék. és ezt sok fiatal elfelejti. legyél boldog. ne félj megbeszélni vele, mert akkor már rossz a dolog..:S

2008. febr. 13. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!