Ironikus: állítólag minden rendben van velem mégis mindenki visszautasít. Ki ért ezt?
ezek után már valahogy nem tudom elhinni, ha egy lány esetleg tényleg kíváncsi lenne rám. önmagam miatt...
előzmény:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__1734..
ezt valahogy sohasem fogom tudni megérteni. na mindegy, csak kiírtam ami a lelkemet nyomta.
mindegy.
Kérlek, hogy ne alkoss úgy véleményt rólam, hogy fogalmad sincs, hogy ki vagyok, milyen vagyok...
ALkoss véleményt a női nemről, olyat, amilyen csak jól esik, én nem fogom magamra venni, mert tudom, hogy ha az átlagra vonatkozik, rám akkor sem.
Ha neked nem kell társ ahhoz, hogy teljesnek érezd magad... örülj neki. Nekem szükségem van rá.
A hit pedig nem fog egyedül hozzásegíteni ahhoz, hogy tényleg sikerüljön. Azért tenni is kell, a hit csak egy plussz, amitől könnyebb az élet.
És azért, mert a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye. Nézz kicsit magadba, ahogy a Kérdező is, és rájöhetsz, hogy az egyetlen okozója a szenvedéseidnek te magad vagy.
Én már magamba néztem... ezért is mondtam le a csajozásról.
amúgy nem tudom, hogy ez most egy enyhe célzás volt, vagy félreértettem valamit...
Tudom, hogy te magadba néztél... És ugyanezt javasoltam a "kedves" hozzászólónak is.
Viszont az, hogy magadba nézel, nem azt jelenti, hogy le kell mondani bármiről... Hiszen magadban kell meglátnod azt, hogy miért ott tartasz épp, ahol tartasz, és te vagy az egyetlen, aki ezen változtatni tud.
Ez most idevág, azt hiszem:
Én már eljutottam odáig, hogy minimálisak az igényeim. A napokban írtam levelet egy kövér, ronda, semmilyen tekintetben nem szép embernek, akinek az egyetlen jó tulajdonsága az, hogy okos. Erre ismételten elutasító választ kaptam, miszerint neki, 28 évesen a 14 éves lányok jönnek be. Az állam leesett. Most úgy érzem feladom ezt a keresgélést. A férfiaknak SEMMI MÁS nem számít, csak a külsőségek. Nagyon fáj mindenesetre.
L24
Küldesz képet?
Én nem foglak megsérteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!