Ironikus: állítólag minden rendben van velem mégis mindenki visszautasít. Ki ért ezt?
ezek után már valahogy nem tudom elhinni, ha egy lány esetleg tényleg kíváncsi lenne rám. önmagam miatt...
előzmény:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__1734..
ezt valahogy sohasem fogom tudni megérteni. na mindegy, csak kiírtam ami a lelkemet nyomta.
mindegy.
Pedig küldtél... Elég kitartó voltam, és először egy fél képet ígértél, végül megkaptam az egészet. Lehet, hogy kort akkor nem mondtam, erre nem emlékszem...
Végigolvastam a blogod, és szerintem nem kellene abbahagynod... Jót tehet a lelkednek, ha kiírod magadból a problémákat. Mint ahogy ezt a kérdést is kiírtad... "ami a lelkedet nyomta"
69%-os: téged nagyon sok helyen látlak panaszkodni a külsőd miatt... Már egészen kiváncsivá tettél, hogy hogyan nézhetsz ki. Egyébként meg nincs igazad, mert az egyikőjüket kifejezetten csúnyának látom így utólag... Mégis sikere van amúgy a lányoknál, szinte folyamatosan van barátnője, és nem csak futó kalandok, hanem komoly kapcsolatok.
"Csak olyan van sajnos, aki nem tetszik senkinek."
na ez az, amit én nem tudok elképzelni...
Amúgy írtál már ki kérdést is ezzel kapcsolatban, nem?
a blogot úgy néz ki hogy nem fogom folytatni. csak azért hogy mások arcára jókedvet csaljak a szerencsétlenkedésemmel, nem éri meg nekem.
a véleményeknek már nem tudok hinni, csak a tapasztalataimnak...
Egyetlen pozitív véleményt sem kaptál...? Dehogynem. Tele van pozitív visszajelzésekkel, de én úgy látom, hogy te mindenben csak a rosszat látod. Próbálj sokkal pozitívabban állni saját magadhoz, az a nyitja mindennek. Ha te meg tudod szeretni magad, akkor mással is könnyebben megszeretteted majd.
Egyébként hogy véleményt is mondjak, abszolút nem vagy olyan menthetetlen eset, mint amilyennek leírod magad. A hajad nem túl előnyös, de ezen lehet változtatni... A mosolyod, a nézésed meg kifejezetten kedves. Az, hogy szerinted aki szimpatikus, az csak havernak kell... Barátságból születnek a legjobb szerelmek.
Nem azt írtam, h aki szimpatikus, az csak havernak kell, hanem h aranyos = szimpatikus, de csak havernak kell. Tehát az én szempontomból ez negatív. Az is max semlegesnek számít, h "azért annyira nem vagy ronda".
Barátságból max akkor születnek szerelmek, ha a lány már eleve többet érzett. Egy fiú akkor lesz egy lány számára csak barát, ha külsőre nem jön be neki, ebben az esetben pedig esély sincs rá, h valaha több legyen belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!