Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ironikus: állítólag minden...

Ironikus: állítólag minden rendben van velem mégis mindenki visszautasít. Ki ért ezt?

Figyelt kérdés

ezek után már valahogy nem tudom elhinni, ha egy lány esetleg tényleg kíváncsi lenne rám. önmagam miatt...

előzmény:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__1734..

ezt valahogy sohasem fogom tudni megérteni. na mindegy, csak kiírtam ami a lelkemet nyomta.

mindegy.

2011. ápr. 22. 23:36
1 2 3 4 5 6
 11/60 A kérdező kommentje:

09:24: nőként könnyebb tovább lépni, mert mindig jön egy újabb és újabb pasi, míg a férfiaknál ő maguknak kell ismerkedni lányokkal. ha nem jópasi az illető, egy lány sem megy oda beszélgetni hozzá...

ebből a szempontból megérthető az optimizmusod.

nekem most nincs kedvem folytatni az ismerkedést, mert köztudott hogy a rendes lányok foglaltak, vagy nem engem keresnek hanem a szőke herceget fehér lovon.

sajnos ez ellen nem tudok mit tenni. ahogy Buddha tanítása is szól: le kell mondanom mindenről, hogy boldog lehessek.

2011. ápr. 23. 09:45
 12/60 anonim ***** válasza:
09:24 Csak hát férfiből tényleg van olyan, akinek nem a külsőségek a fontosak, nőből pedig nincs. Rengeteg lánynál próbálkoztam már, többségében normálisaknál, és mégsem akadt egy se, akit ne zavart volna, h csúnya vagyok.
2011. ápr. 23. 09:45
 13/60 A kérdező kommentje:

09:45: és ez az, amit soha sem fognak megérteni. Randiztam már rendes lányokkal akik visszautasítottak, de ettől még rendes lányok maradtak!

ill. CSAK rendes lányokkal randiztam eddig!

Csak sokan azt hiszik, hogy a "ribancokat" meg a "gonosz lányokat" érdekli csak a külső, és a többiek a belső szépséget keresik. Ez sajnos nem így van!

2011. ápr. 23. 09:51
 14/60 anonim ***** válasza:

Kérdező: pont ezért nehezebb szerintem nőként tovább lépni... Mert az kevésbé elfogadott, ha a nő kezdeményez, a férfinak kell ismerkedni... a nő meg csak várjon. Te férfiként akárhány lányhoz odamehetsz, leszólíthatod, ha én ezt nőként megtenném, elítélnének érte.

69%-os: Ez megint általánosítás, és ugyanaz vonatkozik rá, mint az eddigiekre... Mindig van olyan, akire ez nem igaz. Nem akartam magammal példálózni, de megteszem... Két fiú volt, akivel komolyabban gondoltam volna a dolgokat, és egyik sem volt egy Adonisz, sőt... De nekem tetszettek. Azért, mert megszépítették őket a belső tulajdonságaik. Ez lehet, hogy tök nyálasan hangzik, de igaz a közhely, hogy a szerelem megszépít. Most, hogy már nem olyannak látom őket belülről, már a külsejük sem tetszik... de akkor mégis nagyon tetszettek.

Egyébként meg a szépség / rondaság relatív. Kérdező, felismertelek, és én is láttam már rólad képet... És a legőszintébben mondom, hogy egyáltalán nem vagy csúnya.

2011. ápr. 23. 09:53
 15/60 A kérdező kommentje:
és tulajdonképpen ez az ami elkeserít... ha olyan lányok utasítottak volna vissza, akikért nem kár, akkor nem lennék így letörve. De ők bőven nem átlagos lányok voltak, hanem afölöttiek (és itt nem a külsőre gondolok természetesen)!
2011. ápr. 23. 09:53
 16/60 anonim ***** válasza:
9:51-es kommentre: Persze, hogy nem értem meg, mikor tudom, hogy kivétel...
2011. ápr. 23. 09:54
 17/60 anonim ***** válasza:
*van kivétel
2011. ápr. 23. 09:54
 18/60 A kérdező kommentje:
Láttál rólam képet?!
2011. ápr. 23. 09:55
 19/60 anonim ***** válasza:
Igen. Felismertem az e-mailcímed, és visszakerestem, hogy honnan ismerős...
2011. ápr. 23. 09:56
 20/60 anonim ***** válasza:
09:53 Lehet h így van, ha mondjuk nem tartod őket annyira csúnyának se. Viszont aki tényleg nagyon csúnya, az belülről lehet akár tökéletes is, akkor se fog kelleni egy lánynak se.
2011. ápr. 23. 10:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!