Ironikus: állítólag minden rendben van velem mégis mindenki visszautasít. Ki ért ezt?
ezek után már valahogy nem tudom elhinni, ha egy lány esetleg tényleg kíváncsi lenne rám. önmagam miatt...
előzmény:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__1734..
ezt valahogy sohasem fogom tudni megérteni. na mindegy, csak kiírtam ami a lelkemet nyomta.
mindegy.
09:24: nőként könnyebb tovább lépni, mert mindig jön egy újabb és újabb pasi, míg a férfiaknál ő maguknak kell ismerkedni lányokkal. ha nem jópasi az illető, egy lány sem megy oda beszélgetni hozzá...
ebből a szempontból megérthető az optimizmusod.
nekem most nincs kedvem folytatni az ismerkedést, mert köztudott hogy a rendes lányok foglaltak, vagy nem engem keresnek hanem a szőke herceget fehér lovon.
sajnos ez ellen nem tudok mit tenni. ahogy Buddha tanítása is szól: le kell mondanom mindenről, hogy boldog lehessek.
09:45: és ez az, amit soha sem fognak megérteni. Randiztam már rendes lányokkal akik visszautasítottak, de ettől még rendes lányok maradtak!
ill. CSAK rendes lányokkal randiztam eddig!
Csak sokan azt hiszik, hogy a "ribancokat" meg a "gonosz lányokat" érdekli csak a külső, és a többiek a belső szépséget keresik. Ez sajnos nem így van!
Kérdező: pont ezért nehezebb szerintem nőként tovább lépni... Mert az kevésbé elfogadott, ha a nő kezdeményez, a férfinak kell ismerkedni... a nő meg csak várjon. Te férfiként akárhány lányhoz odamehetsz, leszólíthatod, ha én ezt nőként megtenném, elítélnének érte.
69%-os: Ez megint általánosítás, és ugyanaz vonatkozik rá, mint az eddigiekre... Mindig van olyan, akire ez nem igaz. Nem akartam magammal példálózni, de megteszem... Két fiú volt, akivel komolyabban gondoltam volna a dolgokat, és egyik sem volt egy Adonisz, sőt... De nekem tetszettek. Azért, mert megszépítették őket a belső tulajdonságaik. Ez lehet, hogy tök nyálasan hangzik, de igaz a közhely, hogy a szerelem megszépít. Most, hogy már nem olyannak látom őket belülről, már a külsejük sem tetszik... de akkor mégis nagyon tetszettek.
Egyébként meg a szépség / rondaság relatív. Kérdező, felismertelek, és én is láttam már rólad képet... És a legőszintébben mondom, hogy egyáltalán nem vagy csúnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!