Ironikus: állítólag minden rendben van velem mégis mindenki visszautasít. Ki ért ezt?
ezek után már valahogy nem tudom elhinni, ha egy lány esetleg tényleg kíváncsi lenne rám. önmagam miatt...
előzmény:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__1734..
ezt valahogy sohasem fogom tudni megérteni. na mindegy, csak kiírtam ami a lelkemet nyomta.
mindegy.
ok. itt egy példa.
feltettem a szüzességgel kapcsolatos kérdésemet. és több féle hozzáállással is egyetértettem.
pl. azzal hogy a (volt) szűz fiú felbátorodhat a barátnője mellett és otthagyhatja, azzal is hogy biztos más partnert is ki akar próbálni stb. bár sejtem magamról hogy nem ilyen típus vagyok, de érthetőek az aggodalmak.
mert én azért teszek fel kérdéseket, mert kíváncsi vagyok mások véleményére, és tiszteletben tartom a másik véleményét.
Nem értem hogy a jófiúságomon mit kéne változtatni. azért nem leszek önző, sem rosszindulató hogy bejöjjek a lányoknak. ugyanis nem bárkit és nem bármi áron szeretnék...
Sajnos nehéz jól kihasználnom a pozitív tulajdonságaimat, mert sokan visszaélnek vele. Bár ezt az utóbbi időkben nem hagyom... pl. már volt olyan régebben hogy látta a lány hogy lehet velem lelkizni, és kb. csak azért hitegetett, meg azért táplálta bennem a reményt, hogy panaszkodhasson a volt pasijáról. na most már ilyen nem történhet meg velem még egyszer. az volt a tanulópénz.
a pozitív visszajelzések nem érdekelnek, mert hazugságon nyugszanak. az építő jellegű visszajelzésekben hiszek.
pozitív visszajelzésekben majd akkor ha tapasztalok is valamit pozitívat, addig felesleges, mert hazugság/áltatás marad.
Azt hiszem, nem értetted igazán, amit írtam...
"Nem értem hogy a jófiúságomon mit kéne változtatni" - Épp az ellenkezőjét mondtam. Nem azon kell változtatni.
A pozitív visszajelzések pedig ugyanúgy lehetnek építőek, mint a negatívak. Persze, nem kell őket feltétel nélkül elhinni... Ezt én is tudom. De mérlegelés után lehet belőlük építkezni.
Örülök, hogy írtál újra...
Kicsit olyan érzésem van, mintha mindkét bejegyzést nekem céloztad volna.
És rájöttem valamire veled kapcsolatban. Jól nézel ki, tetszel, ennek hangot is adtam. Próbálok kedves lenni hozád, próbálok segíteni, és éreztetni veled, hogy együtt érzek veled... én egészen úgy éreztem, hogy sikerül is. De te mégsem úgy reagálsz, ahogy én reméltem... Mintha már nem is tudnád észrevenni a pozitív hozzáállást. Pedig én nagyon pozitívan álltam hozzád, és szerintem ezt ki is mutattam... de efelett simán elsiklik a figyelmed.
Nem tudom, hogy ezzel mire céloztál... de a sajnálattal vagy együttérzéssel nem megyek semmire.
Amúgy nem csak a te hozzászólásaidra reagáltam, hanem másik két fórumozóéra is, akiknek szintén "tetszem".
Nem, én nem sajnállak. Csak megértelek.
Az igazán ironikus pedig nem a kérdésedben megfogalmazott mondat, hanem amit előzőleg írtam... Az, hogy ekörül a téma körül forog kb. minden gondolatod, mégsem veszed észre a másik érdeklődését irántad. Mert már nem tudod, és nem is akarod meglátni a jót.
A megértés és az érdeklődés között van különbség. :)
mindegy...
"Kedves 02:29, Kérdező, és akik egyet értenek 02:29-cel...
Komolyan elszomorított, amit írtál... És nem azért, mert nem ilyen vagyok (bár nem ilyen vagyok, de ez most lényegtelen), hanem azért, mert ennyi elkeseredett ember van, mint Te, meg a Kérdező, akik annyit csalódtak, hogy ilyen véleménnyel vannak.
Nem nagyon tudok erre mit mondani, mert tudom, hogy részben igazatok van, és a folyamatos rossz tapasztalat mondatja ezt veletek, de a saját érdeketekben kérlek, hogy NE általánosítsatok. Mert aki kitartó, az "át tudja magát rágni" az átlag-masszán, és megtalálja azt a különleges valakit, aki tényleg a másik fele lesz majd. És megéri a küzdelem... és a végén majd meghozza a gyümölcsét.
És ebben hinni kell. Én is találkoztam, beszéltem olyan férfiakkal, akik bunkók, akik csak a szexre hajtanak, vagy akiknek a külsőségek a fontosabbak... De megtanultam őket figyelmen kívül hagyni, és nem depresszióba esni a viselkedésük miatt. Hanem mindig megyek tovább... És keresek tovább, és nyitott vagyok, és biztos vagyok benne, hogy majd megtalálom az én "jófiúmat", ha elég kitartó vagyok.
Ha nem hinnék benne, nem lenne ilyen erős hitem, akkor semmim nem lenne, ami előre vigyen...
Kérdező, a blogcímet nagyon köszönöm!
22/L"
Unom már ezt a "ne általánosítsatok" dumát. Komolyan, ha nem tudtok mást írni, akkor ne írjatok semmit. A másik, amit rühellek, ez a "ne add fel soha", megéri szenvedni hozzáállás. Miért kéne nekem egy csaj azért, hogy teljes embernek érezzem magam. Szerintem egész ember vagyon én anélkül is. Hát igen, végiül is ne adjam fel, legyek ilyen, mert nem számít, ha a következő években még több százszor fognak ki.bszni velem, a lényeg az, hogy megéri. A hit dolognak sincs semmi értelme. Attól még, hogy egész nap ülök a s.ggemen és hiszek abban, ha rendes csajom lesz, attól még nem fog valóra válni. Meg fogod találni a "jófiúdat"? Sok sikert hozzá, csak nehogy egy hét után kirúgd, mert unalmas, de azért barátnak jó lesz, akinek elsírom a bánatomat, miközben lelépek egy tahóval kategória legyen.
11:56: ne bántsd. Ő nem akart ártani senkinek.
Jó, nekem sem esik jól sok minden, de attól még próbálok higgadt maradni. A gyűlölködés és a haragvás csak megmérgezi a lelket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!