Ironikus: állítólag minden rendben van velem mégis mindenki visszautasít. Ki ért ezt?
ezek után már valahogy nem tudom elhinni, ha egy lány esetleg tényleg kíváncsi lenne rám. önmagam miatt...
előzmény:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__1734..
ezt valahogy sohasem fogom tudni megérteni. na mindegy, csak kiírtam ami a lelkemet nyomta.
mindegy.
Kérdező, te sem gondolhatod komolyan, hogy bárki azért olvasná, hogy nevessen rajta... Én végigolvastam, és igazából elgondolkodtató dolgokat írsz. Szóval nem csak neked hasznos ez, hanem másnak is, aki olvassa... Ha meg egy-két ember balf.sznak titulál érte, akkor mi van? Semmi, hagyjon az ilyesmi hidegen...
Most hirtelen sok volt, ahogy elolvastam egyben az egészet, de szerintem lesz néhány megjegyzésem majd hozzá... Ha érdekel.
11:59: pedig már mondta egy-két ember...
Nézd, őszintén megmondom: már olyan sok pozitív dolgot kaptam másoktól, hogy már nem érdekel ki mit gondol rólam. Mert ez csak elmélet.
Gyakorlatban más a helyzet, ott már visszautasítanak vagy kerülnek.
Szerinted mi értelme lennem hinni azokban a dolgokban, amiket mástól hallok, ha soha nem látom bizonyítva?
Nekem nem az a célom, hogy meggyőzzelek bármiről. Ha az lenne, már rég nem lennék itt :) Mivel látom, hogy lehetetlen.
Csupán annyit szeretnék elérni, hogy azokon a dolgokon, amiket írok neked, gondolkodj el... Jellemfejlődésre vágysz, én meg próbálok ehhez hozzájárulni, amennyire tudok. Nem kell, hogy egy véleményen legyünk, nem is leszünk, ez látszik... Csak remélem, hogy azzal, amit én már átéltem, azzal tudok másnak, és most első sorban neked, segíteni.
[Annak ellenére, hogy a másik (félképes) kérdésednél azt mondtam, hogy többet nem akarok segíteni neked :P]
A jellemfejlődés érdekes témakör. Nem hinném, hogy megszépülnék tőle. és azt sem gondolom, hogy olyan radikális dolgokon kéne változtatnom, hiszen klasszikus értelemben vett rossz tulajdonságaim nincsenek. (nem vagyok gonosz, rosszindulatú, bosszúálló, másokat kihasználni akaró stb)
Sok mindenen elgondolkodtam, még ha nem is látszik :) de vannak dolgok, amiken akárhányszor gondolkodok el, ugyanarra a következtetésre jutok.
Tudom hogy mások véleményétől függetlenül kéne megítélnem magam, de most már nem megy. Eleinte még ment, hiszen 1-2-3-4 visszautasítást még fél lábon is ki lehet bírni. De ha ennél többet kap az ember (ami internetes ismerkedésnél simán hozható), akkor csak elgondolkozik rajta, hogy kinek van igaza? Annak a nőnek, aki azt írta jóképű és helyes vagyok, vagy annak a lánynak, akivel ismerkedni akarok, de a kép alapján visszautasít?
Sajnálom, de ebben nem tudsz meggyőzni. Ezért sem bízok ilyen tekintetben mások véleményében, mert azok csak üres szavak. Bárki mondhatja bárkinek. De a "tettek" magukért beszélnek. Én meg nem elméleti barátnőt szeretnék :) (remélem pszichésen nem jutok el arra a pontra... :P)
A jellemfejlődésbe nem csak a radikális dolgok és alaptulajdonságok tartoznak bele, hanem pl. saját magad ismerete, vagy az élethez való hozzáállásod is... És én úgy érzem, hogy ezekben lenne hova fejlődnöd. Persze nem ismerlek, lehet, hogy tévedek...
"Sajnálom, de ebben nem tudsz meggyőzni." - Épp azt mondom, hogy nem győzködni szeretnélek. Véleményt nyilvánítok, ami reményeim szerint segít előre lépni. Elgondolkozol ezeken a dolgokon, és jutsz valamire... Ha ugyanazt gondolod utána is, mint azelőtt, szerintem az is eredmény, mert megerősítetted magadban.
Hogy hagyjon hidegen, ha valaki kinevet érte, azt azért írtam, mert szerintem egy blog, ami klasszikusan naplóként funkcionál, nem arra való (vagy nem első sorban arra), hogy mást szórakoztasson.
állítólag önismeretem van. pont tegnap találkoztunk egy ismerősömmel, akivel ilyenekről beszélgettünk. mondjuk ő is rávilágított egy-két dologra, de abból is az jön le hogy "túl jófiú" vagyok. megváltozni meg nem tudok és nem is akarok, mert ilyen az alaptermészetem, és az már nem én lennék...
amúgy nem tudom mire céloztál, hogy min kéne elgondolkodnom. de a legtöbb kérdésre nem találom direkt a választ, ezért kell levonnom következtetéseket belőle, hogy meg tudjam magamnak magyarázni.
A változtatást pedig nem az alaptermészeteden és a "jófiúságodon" kell véghezvinni, hanem a hozzáállásodon saját magadhoz.
Az önismerethez ez is hozzátzartozik... Légy tisztában a tulajdonságaiddal, ne változtass rajtuk, hanem tudd őket jól használni.
Meg kell barátkozni saját magaddal, a csalódások ellenére is. És hinni a pozitív visszajelzéseknek is, és itt nem első sorban a külsőddel kapcsolatban gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!