Lányok! Egy 23 éves szűz fiú taszító nektek?
Ez egy anonim oldal, őszinte válaszokat várok!
(csak azért kérdem, mert egyszer már tapasztaltam)
12:24 vagyok, és én se hittem a tündérmesékben
aztán most már ezt nem tudom őszintén kijelenteni XD
néha megesnek, és kell őket tudni értékelni XD
de amúgy fél éve még én is ugyanezt mondtam mint te, meghogy nekem úgyse lehet barátom
aztán most meg van, és nem tudnék jobbat kívánni, tökéletes
de annyira a véletleneken múlt, hogy nem igaz XD egy apró dolgot másképp csinálunk, és sose meg se ismerjük egymást
arról meg ne is beszéljünk, hogy amikor randira hívott, majdnem nem esett le, és majdnem véletlen visszautasítottam tudtom nélkül XD
most se értem hogy lehet ilyen, de hát a tündérmeséket se lehet soha megmagyarázni :P csak megtörténnek és kész XD
"11:34
én meg azt bírom, hogy te is meg a többi pasi is élből ignorálja azokat a válaszokat, hogy: "szerintem izgató", "nekem volt már ilyen és nem zavart" stb, és úgy beszél mintha mindenegyes válaszoló azt mondta volna, hogy "fújj de lúzer"
ez a kérdés is szerintem egyéni vélemény, és személyfüggő
észrevehetnének, hogy jöttek ilyen is meg olyan is válaszok
csajok között is van bunkó rib@nc ahogy pasik közt is f@szkalap, de ugyanúgy vannak rendesek"
Ne használd már ezt a köcsög facebook nyelvet, mert k.rvára nem tudom mit jelent az, hogy ignorál, de nem is érdekel. Ha meg úgy véled, hogy ez egyén és személy függő, akkor miért akadsz ki az én véleményemen?
"11:34
hát azért van valami abban a definícióban :) valljuk meg"
Jó rendben van, akkor a szüzesség egy betegség. Mindenki aki szűz az beteg, kezeljük őket, de inkább zárjuk be mindent valahová. Elfelejtettem, hogy ma már az a menő, ha valaki 13 évesen szerte-szét b.szatja magát.
ilyen az élet ;)
de azért köszi!
tulajdonképpen ezt már mások is mondták nekem. sőt konkrétan már utasítottak vissza így is...
csak azért én is szeretnék válogatni a lányok közül, olyan pl. nem kell akinek csak azért kellenék, mert a sármos pasik kihasználták, és "lejjebb" teszi a lécet. mert az nekem elég megalázó lenne.
köszönöm, de most több visszautasításra nincs szükségem :)
úgyhogy majd inkább igyekszek erről elterelni a figyelmemet...
minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!