Lányok! Egy 23 éves szűz fiú taszító nektek?
Ez egy anonim oldal, őszinte válaszokat várok!
(csak azért kérdem, mert egyszer már tapasztaltam)
valaki kérdezte hogy ronda vagyok-e. igen, az vagyok. mindenki helyesnek lát, de senkinek sem jövök be.
azaz sokan áltatnak és megpróbálják az önbizalmamat növelni üres szavakkal.
a többi meg nem számít. járhatnék akár minden szombaton diszkóba, akkor sem jönne össze semmi...
17:38: azon csak a sikerélmények segítenek.
de most ne menjünk bele adok-kapokba. fáradt vagyok hozzá.
próbáltam már párszor. volt olyan hogy hónapokig.
de az rossz, ott ugyanis gyorsabban zajlik az ismerkedés, és nem jó érzés summáznom magamban hogy 1 hét elteltével 15 visszautasítást kaptam...!
Nem zárkózok el semmitől. Ezeket már kipróbáltam.
Igent pedig nem kaptam, (vagy csak poénból és utána már nem válaszolt egyáltalán. gondolom meglátta a képem)
Sziasztok!
Sajnos még én is szűz vagyok, nemrég lettem 30 éves. :( Én is azt tapasztaltam, hogy a csajok többsége nem kedveli a szűz fiúkat, de azért akadnak kivételek is. Már hallottam olyanról, hogy az volt a hobbija, hogy a szűz fiúk szűzességét vette el.
Nálam meg nem csak a szűzesség a probléma, hanem a beszédhibám (dadogás), ami szintén kizáró ok.
Mostanában már nem is keresek a tartós kapcsolat keresőn, mert annyi kudarc ért. Csak addig érdeklődtek az irányomban, míg nem tudtak a dadogásról.
A találkozó előtt, hosszas levelezés után elmondtam, de aztán már azt írták bunkó módon, hogy bocsi, de találtam mást, vagy már nem is válaszoltak.
Aki pedig elfogadta volna az nekem nem tetszett. Volt, hogy el sem mondtam, mert annyira tetszett, aztán a találkozón szintén kudarc lett, azóta sem csinálok ilyet, mert így mégrosszabb. :(
Sokáig úgy voltam vele, hogy majd szerelem és aztán a többi, de hiba volt így gondolkodni, mert több olyan történetet is olvastam, hogy szerelem nélkül történt az első fiúknál és lányoknál egyaránt és aztán már találtak is hamar párt maguknak. Több önbizalmuk lett és a szűzesség miatti depressziójuk is megszűnt. Akadnak negatív történetek is, de azokból kevesebbet láttam. Viszont a prostituáltak nem vonzanak, de lehet, hogy ez a végső megoldás.
Ha esetleg lenne kedve velem ismerkedni egy budapesti lánynak, akkor írj bátran! A koromnál fiatalabbnak szoktak nézni. A 18-27 éves korosztály tetszik leginkább, de max. 30-ig szoktam keresgélni, de most felemelem 35-re.
Hiszem, hogy azért egyszer mindenki megtalálja a párját és teljesen mindegy, hogy csúnya-e vagy sem stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!