Lányok! Egy 23 éves szűz fiú taszító nektek?
Ez egy anonim oldal, őszinte válaszokat várok!
(csak azért kérdem, mert egyszer már tapasztaltam)
az én párom 23 és szűz még ^^
iszonyú boldog voltam, amikor megtudtam, nem is mertem remélni, hogy lehet ilyet találnom, mármint ilyen korban meg minden
persze ha nem is lett volna szűz, akkoris elfogadom, mert szeretem, de annyira örülök, hogy ha esetleg vele élném le az életét, nem kell a szívében egy másik nő élményével osztozkodni (más barátnője volt, de nem akart házasság előtt szexet... mondjuk az a csaj ezt nem is nagyon tudta kezelni XD)
De bírom, hogy a szüzességet egyfajta betegségként definiálják és, hogy aki ennyi idősen is az, az biztos valami szerencsétlen idióta.
A másik meg, az, hogy mi az, hogy a csajok nem akarnak szüzekkel lefeküdni. Valahol nekik is el kell kezdeni nem? JA, hogy már ebben is meg kell felelni, mert nem elég, hogy az illető legyen izmos, magas, humoros, pénzes, de még átlagon felüli tapasztalata is. A csajok meg letudják annyival, hogy szétteszik a lábukat.
11:27
hozzátenném én is még szűz vagyok (20/l), és hasonló véleményen vagyok az elvesztéséről mint párom, úgyhogy ebből nálunk télleg semmi probléma XD
de amúgy ha egy lány szeret, akkor nem fogja érdekelni szűz vagy-e, mármint emiatt nem fog dobni vagy ilyesmi
ahogy mondták, ha meg kalandot akarsz, nem kell megmondani... olyan csajnak úgysincs köze hozzá, mert érzelmileg nem áll hozzád közel
11:34
én meg azt bírom, hogy te is meg a többi pasi is élből ignorálja azokat a válaszokat, hogy: "szerintem izgató", "nekem volt már ilyen és nem zavart" stb, és úgy beszél mintha mindenegyes válaszoló azt mondta volna, hogy "fújj de lúzer"
ez a kérdés is szerintem egyéni vélemény, és személyfüggő
észrevehetnének, hogy jöttek ilyen is meg olyan is válaszok
csajok között is van bunkó rib@nc ahogy pasik közt is f@szkalap, de ugyanúgy vannak rendesek
íme egy kérdés" ezzel kapcsolatban" :
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
11:34
hát azért van valami abban a definícióban :) valljuk meg ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!