Lányok! Egy 23 éves szűz fiú taszító nektek?
Ez egy anonim oldal, őszinte válaszokat várok!
(csak azért kérdem, mert egyszer már tapasztaltam)
Utolsó, ez nem feltétlenül igaz.
Nem akarok hazabeszélni, de a bátyám nagyon helyes srác. Sokáig nem volt barátnője, nem is igazán érdekelte, kosárlabdázott versenyszerűen, estig edzések, hétvégén meccsek, így nem járt bulizni sem. Az egyéjszakás kalandokat mindig ellenezte, sokat mondogatta hogy ő csak a barátnőjével feküdne le. Közben persze több lány odavolt érte: helyes, magas, sportoló, humoros, kedves...
22 évesen lett először barátnője, akkor vesztette el a szüzességét. De nem gondolnám, hogy azért, mert akkora lúzer volt...
10:24 vagyok:
Bocsánat, a 10:18-nak szólt az "utolsó" megszólítás, túl gyorsan pörögnek az események :D
akkor érdemes lenne egy prostituáltat felkeresnem?
(a lányoktól eddig csak visszautasítást kaptam)
10:28: őszintén szólva nem akarok. nagyon bonyolult ez az egész, oldalakba telne míg leírnám, a blogomat pedig nem linkelhetem be, mert reklámnak minősülne.
de ha ez az egyetlen módja, hogy idővel majd lehessen barátnőm, akkor muszáj elkezdeni k_urvákon gyakorolni. így látom... a kérdés az hogy meg tudom-e tenni. egyszer már akartam de elment tőle a kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!