Lányok! Egy 23 éves szűz fiú taszító nektek?
Figyelt kérdés
Ez egy anonim oldal, őszinte válaszokat várok!
(csak azért kérdem, mert egyszer már tapasztaltam)
2011. ápr. 22. 10:13
2/127 anonim válasza:
számomra fontos hogy egy fiú ne feküdjön össze a fél várossal, és a mostani barátom is csak velem feküdt le, és 18évesen még szűz volt.szerintem nincs ezzel semmi gond, neekem ez nem lenne szakitó ok.sőt inkább szűz legyen mnit egy ágyból-ágyba ugráló majom:P
3/127 anonim válasza:
huhh hát egyszerre furcsa is meg egyszerre van is benne valami nagyon izgató, hogy én töröm be a kis nyunyeszt :)
5/127 anonim válasza:
Szerintem a szüz fiúk nem vonzzóak szexuálisan,mivel akkor már nem lennének szüzek..
6/127 anonim válasza:
Szerintem sem gond. De hogy hogy tapasztaltad? Undorodtak tőled, mert szűz voltál? :O
7/127 anonim válasza:
Fontos, hogy ne legyen már szűz, mert nem akarom azt, hogy pár hónap, év után azt kapjam hogy még csak velem feküdt le és ki akar mást is próbálni ( történt már ilyen). Persze az se jó, ha sokkal volt dolga, de azért egy kis tapasztalatszerzés kell, hogy ne én tanítsam, mutassak neki dolgokat. Nekem ez már nem izgi, a fiú mutasson nekem új dolgokat. Ezért számomra kizáró ok, bár részemről már mindegy, mert nekem már van párom. 24L
8/127 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Most végre őszinte válaszokat kaptam :)
2011. ápr. 22. 10:22
9/127 anonim válasza:
hát nem feltétlenül, a személyiségétől, külsejétől függ inkább, hogy taszító e, nem attól, hogy szűz-e. Nekem már volt szűz pasim, aki persze nem sokáig volt szűz :D hát elég hamar belejött a dolgokba :D
10/127 anonim válasza:
én 32 vagyok és még szüz,és akkor most mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!