Lányok! Egy 23 éves szűz fiú taszító nektek?
Ez egy anonim oldal, őszinte válaszokat várok!
(csak azért kérdem, mert egyszer már tapasztaltam)
Szia. Egyáltalán nem taszító számomra hanem inkább izgalmas.
De eddig nem volt részem benne.
Bár mostani párom igazi szűzfiú. Hiába volt sok lánnyal mégsem bírja tovább a menetet 2-3percnél. Esetleg akkor bírja 5-6percig ha előtte elment már kétszer. Pedig neki lehetne tapasztalata. és amúgy is. fiúknál nem olyan "feltűnő" a szüzesség mint a lányoknál. Ott azért általában fáj az első, és ha átszakad a szűzhártya és a vérfolt ott marad(nem minden esetben) ezek látványosak.
De a pasik(szüzek) is mondhatják azt az elsőnél, hogy annyira akartalak, vagy annyira jó hatással voltál rám, hogy elsültem:$ Ehhez még ártatlan boci szemekkel kell nézni és meg van oldva. Új kapcsolatnál ez még simán lehetséges és nem kell szűznek lennie. Csak találékonyság:)
Sok szerencsét az elsőhöz.
Üdv:
22/l
"ha egy prosti veszi el a szűzességet, az GÁZ"
ezt írtad? ezt én értem , sztem elég érthető :D
10:55: köszi a tanácsot :) nem akartam hazudni, de valóban "kegyetlen" világban élünk, úgyhogy muszáj.
egy biztos: ezentúl személyesen SENKINEK sem fogom elmondani, hogy szűz vagyok. szerencsére sokan azt hiszik hogy már voltam lánnyal, tehát még csak hazudnom sem kell :)
a prostis dolog meggondolandó. csak hogy ne legyek feltűnően tapasztalatlan.
hiszen ennyi visszautasítás után elképzelhetetlen, hogy bárki is meg akarjon ismerni egyáltalán. no mindegy. ez is az én problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!