Okozhat mentális problémát, ha valaki nagyon hosszú
ideig marad szűz?
Figyelt kérdés
Kb 18 éves korom óta érdekelnek a lányok úgy komolyabban, most 24 vagyok és semmi nem jött össze. Igazából nem is próbálkoztam olyan nagyon sokszor, mert borzasztó félénk vagyok, ilyen party helyekre nem is nagyon merek elmenni. Utóbbi pár hónapban azt veszem észre, hogy borzasztó rossz a hangulatom, nem érdekel semmi, és nem is tudok örülni semminek. Barátaim nincsenek.
Rám se mondták, hogy hm milyen jó csaj pedig vékony vagyok átlagos... de nem érdekel igazán már megszoktam ,hogy én ilyen vagyok. majd lesz olyan aki elfogadúgy ahogy vagyok vagy akinek pont az én tökéletlenségem fog bejönni.
2011. ápr. 9. 21:08
42/93 anonim válasza:
Hiába van akaratod,ha igy kihasználják a jószivüséged..A lányok nagy manipulátorok,felette álnak minden elképzelésen..
2011. ápr. 9. 21:08
43/93 anonim válasza:
én pl.a vékony lányokat szeretem jobban,szóval tényleg inkább legyen csont bör mint duci,sajnos ez van..
2011. ápr. 9. 21:09
44/93 anonim válasza:
Én sokszor úgy vagyok vele, hogy lesz@rom ha kihasználják a jószívűségemet, én tudom,hogy milyen vagyok és ha kihasználnak, csak én lehetek jobb náluk..ennyi a lényeg.
2011. ápr. 9. 21:10
45/93 anonim válasza:
és én imádom a régi költök verseit,amelyek olyan kincseket rejtenek magukban,aminek a létezéséröl sokan nem is tudnak..
2011. ápr. 9. 21:11
46/93 anonim válasza:
jó csak azért nem esik túl jól,mert mindig azt hisszük hogy az emberek olyanok mint mi,de rájövünk hogy még véletlenül sem..
2011. ápr. 9. 21:12
47/93 anonim válasza:
Rossz helyre, időben születtünk Ez van.
Sokszor elgondolkodtam milyen lenne, ha más országba születtem volna. ahova én képzelem magam ott sokkal több lehetőségem lenne kibontakoznom ,mint itt. de ha sz@r, akkor csináljunk belőle aranyat.:D
mellesleg biztos vagyok benne, hogy találni fogsz olyan valakit aki neked jó lesz és fordítva, csak vedd észre. sosem késő én ezt mondom.
2011. ápr. 9. 21:13
48/93 anonim válasza:
Sajnos igen. de ha jobbak vagyunk tőlük emberileg az jobb érzés, mint azon bánkódni, hogy miért nem olyanok mint mi. így legalább mások vagyunk.
2011. ápr. 9. 21:14
49/93 anonim válasza:
Romantikázni soha sem romantikázott velem senki..Akik nekem tetszenének,azoknak vagy én nem kellek vagy már foglaltak és maximum másodiként jöhetek szóba.Akiknek véletlenüől én tetszenék,az meg nekem nem tetszik (és itt nem csak a külsejére gondolok,hanem a belsejére is.)Én nagyon nehezen tudom túltenni magam a szerelmi csalódásokon,talán soha. Mindig hónapokig
szenvedek utána..
2011. ápr. 9. 21:15
50/93 anonim válasza:
Van róllad egy leirásom,hogy milyen jellem vagy,mert én is ilyen vagyok..Hidd el nem hazudok!!! Elküldöm neked majd privibe ha érdekel..Más más kúlturák engem is vonzzanak,és erröl is tudnék mesélni rendesen..Eggyetlen egy akadálya a nyelvtudás,legalább angolul kellene tudni hogy v hogy boldogulna az ember ilyen téren..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!