Okozhat mentális problémát, ha valaki nagyon hosszú ideig marad szűz?
Egyáltalán nem, a hangok is megmondták.
53/f
Na jó, rossz viccet félretéve, nem a szüzesség az, aminek megléte mentális problémát okoz, hanem a magányosság, elszigeteltség, ami antiszociálissághoz vezethet.
Próbálj emberek közé menni, kapcsolatokat létrehozni, barátkozni. Ha nem akarsz bulizni, nem kötelező, millió más hely van, ahol emberek vannak. :) Csak ne törődj bele. Kelj fel, menj ki a szobából, menj ki az utcára, vegyél magadnak valami szépet, aminek örülsz. Apró lépésenként :) Hajrá!
"nekem evekig tartott ez az xar alapot amig sikerul kiszednem magam belole .... anyiban valtoztattam ha valami nem sikerul akkor szarok ra es probalkozom ujra es egyszeruen le szarom azt is ,hogy mit gondol mas es igy konnyebb elni ... 22.5 F"
igaza van, szard le ki mit gondol, csináld azt amit szeretsz,csináld azt amihez éppen kedved van, akérmennyire is hülyeségnek tűnik. Légy szabad, engedd el magad, és ne add fel azért mert elsőre ne sikerül. HARCOLJ!!rajtam is ez segített!;)
(20F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!