Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Okozhat mentális problémát,...

Okozhat mentális problémát, ha valaki nagyon hosszú ideig marad szűz?

Figyelt kérdés
Kb 18 éves korom óta érdekelnek a lányok úgy komolyabban, most 24 vagyok és semmi nem jött össze. Igazából nem is próbálkoztam olyan nagyon sokszor, mert borzasztó félénk vagyok, ilyen party helyekre nem is nagyon merek elmenni. Utóbbi pár hónapban azt veszem észre, hogy borzasztó rossz a hangulatom, nem érdekel semmi, és nem is tudok örülni semminek. Barátaim nincsenek.
2011. ápr. 6. 14:26
 21/93 anonim ***** válasza:

ma 19:57

Igen igazad van nagyon lazák a rosszfiúk olyannyira lazák,hogy ha kérsz töllük v mit akkor eggyik fülünkön be a másikon ki..pl, irjon már ki neked egy filmet,nem egy lány panaszkodott már hogy a barátja már 1 éve igérgeti..a rendes fiú itt a tettek mezejére lép,és megirja..de ez csak lightos dolog volt..Valójában a rosszfiú a szemed is kilpoja,és kihasznál rendesen,szóval inkább a pénzedre hajt és kihasznál ezt is csak úgy lazán..Ha hivnád kirándulni valszeg inkább a kocsma lenne az ideálisabb,ahol a barátaival kibeszélik a csajos dolgokat,meg kinek nagyobb a farka,illetve ki hány csajt dugott meg egy nap..ha már 10 alatt van akkor már cikizik is a másikat,mondván,hozd be a lemaradást katona..A rosszfiú nem jegyzi a születésnapodat,sem az évfordulot,stb..csak úgy lazán elvan mindig mint akinek nincs kötelessége,csak barátnöjét halálra dugni..de még sorolhatnám..ya igen és persze nyitott kapcsolat hivei..

2011. ápr. 9. 20:12
 22/93 anonim ***** válasza:

Akkor 2 típusú rosszfiú létezik, az egyik amit te felsoroltál most, a 2. pedig aki határozott meg laza, de kedves és meghallgat foglalkozik,törődik velem. ilyen is van ezt mindig kihagyják.

Azok a nők meg akik az olyan férfiakra hajtanak ,mint az 1.típusú pasik, azokkal nem igen érdemes kezdeni. A 2. az elfogadható.

2011. ápr. 9. 20:15
 23/93 anonim ***** válasza:
illetve a rosszfiúkra nem lehet számitani és szivességet kérni,mert szerintük ez túl megalázó rájuk nézve hogy szaladgáljanak egy lány szavára,mert ők szerint a lányoké a cseléd szerep,és nem forditva..ez kajakra igy van,ezt nagyon megtapasztaltam..Elmondom mi történt velem akkor..Én jó fiú kategoriába tartozom,akit kilehet használni,és a lányok könnyen tudják manipulálni..Volt egy lány kinek mindig vittem üres dvd-ket amiket olcson tudtam szerezni,és ő persze sürün kérte ezeket,idézöjelbe a város tulsó végére vittem mindig,de semmi köszönet vagy ilyesmi..akkor a barátomnak mondta egyszer hogy nem is beszélgetek vele csak odaadom a lemezeket és megyek..Na erre én másnap irtam neki egy sms-t amibe az ált hogy találkozhatunk máskor is nemcsak akkor amikor lemezeket viszek,erre ő visszairt hogy,én csak barátként tekintek rád..már megint a barát zóna..ayhay Na ezeket a rosszfiú soha nem tenné meg,hogy ő bárkinek is sziveséget tegyen..És akkor még nem is volt szó arról hogy a számitógépét én szereltem neki állandóan,és persze ingyen,mert mindig nyavalygott hogy nincs pénze stb..Egy jó fiú az mindig ingyen dolgozik,mert a többség szereti a potyát,illetve ha pénzt kérne a jó fiú akkor lehordanák mindenek csak jónak nem..ezek vannak..
2011. ápr. 9. 20:28
 24/93 anonim ***** válasza:
Akkor most mondok valami okosságot is:P Sajnos te egy olyan lányba futottál bele, aki nem értékeli az odafigyelést kedvességet..Én biztos megköszöntem volna, vagy beszélgettem volna veled. Én mindig megszoktam köszönni, ha nekem segítenek fiúk, vagy előre engednek. Szóval, ha ilyen lánnyal összefutsz nem kell sajnálni azt a percet mikor nem kell vele többet összefutnod. Én ha segítek valakinek én is elvárm, hogy legalább megköszönjék. Ha ez nincs meg,akkor ez van de meglesz róla a véleményem.
2011. ápr. 9. 20:31
 25/93 anonim ***** válasza:
Nem tudom csak velem van-e így, de ha én olyan emberbe botlok bele véletlenül, aki nekem kellemetlen vagy nem tudok vele jól kijönni akkor továbbállok..És szerintem így kéne tenned neked is.Felesleges az ilyeneken rágódni mert akkor a te ideged megy rá.
2011. ápr. 9. 20:33
 26/93 anonim ***** válasza:
100%
Csak az a gond hogy én vonzzom ezeket az embereket,mert én nem tudok rosszfiú lenni,sajnos..És ez lessz a vesztem..Igen tovább álok az biztos..De amúgy érdekes sok lány mindig a romantikárol beszél,és én adom állandóan a plüssöket nekik,meg a hógömböket,meg minden ilyen kis aranyos dolgokat..soha senkitöl nem kaptam még semmit vissza,hogy csak megérdemelné már ez a szegény srác..ááááááá semmi..32 éves vagyok,de mindig ilyen lányokba botlok bele,és ezeknek már nagy a létszáma ezeknek a lányoknak akikkel igy jártam..Nem is tudom mennyi romantikus filmet irtam már ki és adogattam oda nekik,de persze soha nem kaptam cserébe hogy ő is viszonozza egy filmel vagy ilyenek..film terén nagyon otthon vagyok,szóval én nem ezeket az Amerikai tömegfilmeket teszem elsö helyre ha romantikárol van szó,hanem más stilus képviselek,sokkal lágyabb vonalat..
2011. ápr. 9. 20:39
 27/93 anonim ***** válasza:

Nem is kell, hogy az legyél. Elég ha határozott vagy és van önbizalmad-ami nem egyenlő a rosszfiúsággal mégmielőtt..

Megint csak azt tudom mondani,hogy rossz lányokkal futsz össze..Esetleg talán rosszúl választod meg az embereket.

De ezeken lehet változatni. Az osztálytársaim és barátnőim közül egyiknek sem volt rosszfiúja, mindegyik átlagos vagy éppen csendesebb fajta. De nem lehet rájuk mondani, hogyk ihasználósak még azt sem ,hogy gazdagok.

Szóval, nem értem. Ez városonként változó?(:D)

2011. ápr. 9. 20:48
 28/93 anonim ***** válasza:
100%

Ezen hiába agyalunk,jó helyen kell lenni jó idöben..

De persze ez jó ha 100 éven belül van..:)

2011. ápr. 9. 20:51
 29/93 anonim ***** válasza:

Igen az nagyon igaz, hogy jó helyen kell lenni jó időben.

Vagy lehet,hogy túl irreálisak az elvárásaid.

2011. ápr. 9. 20:54
 30/93 anonim ***** válasza:
Én csak a tapasztalataimról tudok beszélni,mint ahogy te neked is vannak ilyenek,szóval én azt tapasztalom hogy a "barát zónából" nem tudok kikerülni,és szerintem nem is fogok..minden lány csak "barátként" tekint rám,úgy mint pasi senkinek nem jövök be..röviden ennyi..
2011. ápr. 9. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!