Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Okozhat mentális problémát,...

Okozhat mentális problémát, ha valaki nagyon hosszú ideig marad szűz?

Figyelt kérdés
Kb 18 éves korom óta érdekelnek a lányok úgy komolyabban, most 24 vagyok és semmi nem jött össze. Igazából nem is próbálkoztam olyan nagyon sokszor, mert borzasztó félénk vagyok, ilyen party helyekre nem is nagyon merek elmenni. Utóbbi pár hónapban azt veszem észre, hogy borzasztó rossz a hangulatom, nem érdekel semmi, és nem is tudok örülni semminek. Barátaim nincsenek.
2011. ápr. 6. 14:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/93 anonim ***** válasza:
ok
2011. ápr. 9. 23:00
 92/93 anonim válasza:
90%

Hát ezt jól megbeszéltétek....

Amúgy csak annyit szólnék hozzá, főleg a 32éves pasinak, 43%, hogy én pont azt vettem észre, hogy azoknak a (kicsit lehet nyámnyila, határozatlan) pasiknak nem jönnek össze a barátnők, akik nagyon válogatósak, nem jó ám nekik akármilyen csaj, és persze mindig kiválasztják egy adott közegből a legcsinosabbat, és a többiekreől tudomást sem vesznek, de annak az egynek mindent megtesznek, hagyják, hogy kihasználják őket...láttam már sok ilyet...az a csaj persze, hogy nem akar tőlük semmit, mert neki már általában van egy régi kapcsolata egy "rosszfiúval"...amúgy pont mint a filmekben. Csak ott mindig a rosszfiú veszít, de az életben ez nem így megy...Jól kéne barátnőt választani, nem külsőségek alapján!!! és nem olyat, amelyiknek már pasija van...

2011. ápr. 10. 11:59
 93/93 A kérdező kommentje:
Nekem annyi a kritérium, hogy aranyos legyen. A lány lehet külsőleg közepes (ahogy én is kb. közepes vagyok, vagy talán kicsit fölötte az alkatom miatt), ha aranyos nekem bejön.
2011. ápr. 10. 12:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!