Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Okozhat mentális problémát,...

Okozhat mentális problémát, ha valaki nagyon hosszú ideig marad szűz?

Figyelt kérdés
Kb 18 éves korom óta érdekelnek a lányok úgy komolyabban, most 24 vagyok és semmi nem jött össze. Igazából nem is próbálkoztam olyan nagyon sokszor, mert borzasztó félénk vagyok, ilyen party helyekre nem is nagyon merek elmenni. Utóbbi pár hónapban azt veszem észre, hogy borzasztó rossz a hangulatom, nem érdekel semmi, és nem is tudok örülni semminek. Barátaim nincsenek.
2011. ápr. 6. 14:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/93 Panda Péter ***** válasza:
94%

én azt hiszem, hogy nem is inkább a szex hiánya a te bajod fő forrása, hanem a barátok hiánya. talán először barátokat próbálj szerezni, nem feltétlenül kell bulikba járni, hogy ismerkedj. a lehető legjobbat talán az tenne, ha találnál magadnak valami olyan hobbit, ami társas tevékenység, és el tudnál járni, beilleszkedni egy jó társaságba. aztán ki tudja, lehet hogy ott talál rád egyúttal a szerelem is.

de ha minden kötél szakad, akkor érdemes lenne felkeresned egy pszichológust, mert azok alapján, amiket írtál, ebből akár depresszió is lehet, az pedig elég rossz állapot.

2011. ápr. 6. 14:31
 2/93 anonim ***** válasza:

udv. sorstars bar en meg csak 22,5 vagyok

-nekem is nagyon szar volt mig ra nem jottem ,hogy ezzel csak magamnak artok ha depis vagyok inkabb feltettem azt magamban , hogy orulok minen ki aprosagnak

- en probalkoztam nagyon sokszor de eddig mindig elutasitottak es a party heleyeket en sem szeretem

2011. ápr. 6. 14:35
 3/93 anonim ***** válasza:
94%

Maga a szüzesség élettanilag nem kóros állapot, mi több, férfiakban nem is okoz élettani változást. Inkább maga a sikertelenség okozhat mentális problémákat, de az minden téren, szóval nem csak akkor, hogyha szexuális sikertelenségről van szó.

Ugyanakkor mentális problémák is okozhatnak sikertelenséget.

Viszont ha nem próbálkozol, akkor ne várj sikert. A depresszív állapotot, amit leírtál, a tavaszi fáradtság vagy valami vitaminhiány is okozhatja.

2011. ápr. 6. 14:36
 4/93 anonim ***** válasza:
minen ki = minden kis
2011. ápr. 6. 14:36
 5/93 anonim válasza:
12%
szerinted kikből lesz sorozatgyilkos?
2011. ápr. 6. 14:38
 6/93 anonim ***** válasza:
92%

Igen.

[link]

Nem a szüzesség a baj, hanem az ok, ami miatt nem tudsz kapcsolatot létesíteni, és a következmény, hogy rosszul érzed magad.

2011. ápr. 6. 14:38
 7/93 anonim ***** válasza:
90%
nekem evekig tartott ez az xar alapot amig sikerul kiszednem magam belole .... anyiban valtoztattam ha valami nem sikerul akkor szarok ra es probalkozom ujra es egyszeruen le szarom azt is ,hogy mit gondol mas es igy konnyebb elni ... 22.5 F
2011. ápr. 6. 14:39
 8/93 A kérdező kommentje:
Hát igen eléggé magányos vagyok, már nagyon rég óta.
2011. ápr. 6. 14:39
 9/93 anonim ***** válasza:
Nem is annyira a szüzesség, hanem inkább a társtalanság okozhat mentális problémát. Ismertek pszichiátriai kórképek is. De inkább antiszociális magatartásformák alakulhatnak ki. Tenned kell ellene. Társaság, közösség /pl.sport/ stb.
2011. ápr. 6. 14:41
 10/93 anonim ***** válasza:

nekem inkabb az faj jobban , hogy meg egy k*** randi sem nagyon jon ossze , pedig mar annak is orulnek , ....

van egy nagyon szep evfolyam tarsnom ( egyetlen magyar ajku lany a evfolyamban : ) ... ma vegre sikerul eloszor mellete ulnom ez nagyon nagy boldogsaggal tolott el :) ...pedig beszeltem mar vele nehanyszor (de sajnos jo nehany eve van baratja)

2011. ápr. 6. 14:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!