Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Okozhat mentális problémát,...

Okozhat mentális problémát, ha valaki nagyon hosszú ideig marad szűz?

Figyelt kérdés
Kb 18 éves korom óta érdekelnek a lányok úgy komolyabban, most 24 vagyok és semmi nem jött össze. Igazából nem is próbálkoztam olyan nagyon sokszor, mert borzasztó félénk vagyok, ilyen party helyekre nem is nagyon merek elmenni. Utóbbi pár hónapban azt veszem észre, hogy borzasztó rossz a hangulatom, nem érdekel semmi, és nem is tudok örülni semminek. Barátaim nincsenek.
2011. ápr. 6. 14:26
 31/93 anonim ***** válasza:
ayhay ha tudnád az én elvárásaim hogy milyen egyszerüek is..:)
2011. ápr. 9. 20:55
 32/93 anonim ***** válasza:
De, ha egyszerűek az elvárásaid akkor nem értem, hogy eddig miért nem találtál senkit. Attól, ha egy fiú rendes és figyelmes még nem lesz rögtön barát zónába való..szerintem.
2011. ápr. 9. 20:57
 33/93 anonim ***** válasza:
A rosszfiúkban vannak olyan vonzó tulajdonságok, amik a nők számára ellenállhatatlanok (pl. magabiztosság, dominancia, büszkeség, kezdeményezőkészség stb.) Ezek a annyira vonzóak, hogy emiatt a nők szemet hunynak a rosszfiúk negatív tulajdonságai felett is. A jófiúkban nincsenek meg ezek a dolgok ---> nem vonzóak szexuálisan.
2011. ápr. 9. 20:59
 34/93 anonim ***** válasza:
Akkor keltsd fel a szexuális érdeklődésüket , de mellette maradj meg normális. A határokról is gondolom hallottál. Nem nehéz megtartani azokat a bizonyos határokat:).
2011. ápr. 9. 21:00
 35/93 anonim ***** válasza:
De nekem nincsen szexuális kisugárzásom! És ez nem mese hanem valóság!
2011. ápr. 9. 21:02
 36/93 anonim ***** válasza:
Olyan vagyok mint bárki más,és mint senki más...:)
2011. ápr. 9. 21:02
 37/93 anonim ***** válasza:
Téves a gondolati világod! De igenis van, mindenkinek van csak meg kell találni és ki kell magunkban fejleszteni. Az önbizalom is ilyen. Az emberek úgy állnak a dolgokhoz, amiket előszőr tapasztaltak(ami negatív volt)így aztán nehezen megy a 'fejlődés' a jobb irányba. De ezektől a megrögzült gondolatoktól megkell szabadulni, ha nehezen is de minden embernek sikerül ha van benne akarat.
2011. ápr. 9. 21:04
 38/93 anonim ***** válasza:
Szerintem itt pont az furcsa hogy túl egyszerüek az elvárásaim,és még ezeknek sem tudnak eleget tenni,szóval érted..Számomra egy öszinte ölelés vagy érintés sokkal többet ér mint egy luxus villa,vagy egy drága sport kocsi..Csakhogy itt tényleg kivagyok élezve és észreveszem ha nem öszinte az-az ölelés vagy érintés..Nekem nem kell alamizsna..
2011. ápr. 9. 21:05
 39/93 anonim ***** válasza:
És az egész csak akarat és hit kérdése semmi több. Ha meg van az akaratunk hozzá, akkor hinni is könnyű lesz és onnantól minden egyszerűbb és könnyebb.
2011. ápr. 9. 21:06
 40/93 anonim ***** válasza:
A fényképem nem hazudik és az elsö benyomás a legfontosabb..:) Eddig még senki nem mondta rám,hm ez milyen jó pasi,vagy hogy nekem ő kell..
2011. ápr. 9. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!