Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak itt olyan lányok, akik...

Vannak itt olyan lányok, akik elmúltak 18 és még nem csókolóztak és szüzek, de nem azért, mert nem érdekli őket a párkapcsolat/szex, vagy nagyon csúnyák, hanem várnak az igazira és önmegtartóztatók?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem, mert nekem minden lány azt mondja, hogy ők nem olyanok, mint a fiúk, de közben meg sok lányt ismerek, aki 14 évesen vesztette el, vagy nem is volt szerelmes, vagy megcsalta az első párját, vagy koncerten lesmárolt mindenkit... És ismerek olyat, is többet, aki fiú, 19 elmúlt, 1 barátnője volt, akivel van, és még szűz, vagy 22 évesen még nem is csókolózott, pedig nem csúnya vagy félénk srác, csak nincs olyan lány, akivel boldog tudna lenni.

Szerintetek is a fiúk rendesebbek manapság mint a lányok?

Meg ha a lányok panaszkodnak állandóan, hogy a férfiak mindenkivel csinálhatják és az nekik dicsőség, akkor miért ciki egy férfinak, ha szűz, és a lányoknak miért olyan kell az első alkalomra aki jó tapasztalt?

A lányok nem tudnak olyanba szerelmesek lenni, aki tapasztalatlan? Ez nem apakomplexus?

2011. febr. 8. 10:05
1 2 3 4 5 6
 51/57 Füles válasza:
én még szűz vok (bár még csak 14) de úgy gndlm h azzal akarom elveszteni, akit szeretek is, nagyon, és nem csak fellángolás, hanem mondjuk minimum 1 éve együtt vunk :)
2011. febr. 20. 17:48
 52/57 anonim válasza:

Kedves Kerdezö!

En meg szüz vagyok, de akkora hülyesegeket olvasok a reszedröl, hogy az mar faj. Ha azt hiszed, hogy egyszer majd meglatsz egy lanyt, akinek a feje fölött fog vilagitani egy piros szivecske, hogy ö az igazi, akkor sokaig fogsz varni. Megis hogyan kepzeled megismerni es megszeretni a kiszemelt lanyt, ha a testi kapcsolatot teljesen kizarod(legalabbis, amig nem szeretitek egymast mindennel jobban, csak azt meg mikor tudod majd pontosan, es fog-e addig varni a lany?)? Amiröl te beszelsz, az a szeretet, amiröl a többiek, az a szerelem. Az altalad belinkelt szövegben is benne volt, hogy a szerelem nemi vonzalmon alapulo kapcsolat. Ja, es en sem csokoloztam meg senkivel, de nem vagyok csunya, fontosnak tartom a szerelmet, es nem adtam oda magam senkinek csak ugy, pedig lett volna ra alkalom. Összejönnek szüz fiuval, ha szerelmes lennek, de akinek ilyen elvarasai vannak, olyannal nem. 19L

2011. febr. 22. 19:30
 53/57 A kérdező kommentje:

"én még szűz vok (bár még csak 14) de úgy gndlm h azzal akarom elveszteni, akit szeretek is, nagyon, és nem csak fellángolás, hanem mondjuk minimum 1 éve együtt vunk :)"

Na végre valaki aki kapott nevelést is...

"Megis hogyan kepzeled megismerni es megszeretni a kiszemelt lanyt, ha a testi kapcsolatot teljesen kizarod(legalabbis, amig nem szeretitek egymast mindennel jobban, csak azt meg mikor tudod majd pontosan, es fog-e addig varni a lany?)?"

Őőőő... beszélgetés? :D Ja bocsánat szex nélkül nincs szerelem... De sportkocsi nélkül se.

"Az altalad belinkelt szövegben is benne volt, hogy a szerelem nemi vonzalmon alapulo kapcsolat"

Ja bizony,és nem közösülés után létrejövő kapcsolat... De bezzeg ha megkérdezném hogy kívánod-e a szexet, úgyis azt mondanád hogy nem. :P

"Összejönnek szüz fiuval, ha szerelmes lennek, de akinek ilyen elvarasai vannak, olyannal nem. 19L"

Milyen? :D Valami teljesíthetetlen?

2011. febr. 22. 19:42
 54/57 anonim válasza:

Őőőő... beszélgetés? :D Ja bocsánat szex nélkül nincs szerelem... De sportkocsi nélkül se.

Nem valaszoltäl a többi kerdesre. Es köszönöm, hogy ismeretlenül egy penzehes szajhanak nezel. Es mielött irnal egy velös valaszt, nem is csokoloztam meg, hala egy eröszakoskodo öregembernek, ugyhogy szamomra is fontosabb a szerelem, mint gondolnad.

"Ja bizony,és nem közösülés után létrejövő kapcsolat... De bezzeg ha megkérdezném hogy kívánod-e a szexet, úgyis azt mondanád hogy nem. :P"

Miert ne irnam, hogy kivanom?? Mivel ez is hozzatartozik a szerelemhez?! Ugyanugy vagyom ra, mint a nagy beszelgetesekre, a sima ölelesekre, hozzabujasokra, arra hogy valakivel megoszthassam minden gondolatom, erzesem.

"Milyen? :D Valami teljesíthetetlen?"

Egy csöppet... Ha csak beszelgettek, abbol maximum egy baratsag lesz.. Mint irtam, az csak szeretet, a szerelem ennel több.

Ja, es a 14 eves lanytol kerdeznem, hogy miert pont egy ev? Miert kell egy adott idöpontig varni? Ha elötte ket honappal is ugy erzed, hogy szereteted, felkeszültek vagytok,es kivanod, es az erzes viszonzott, akkor is azt mondod, hogy nem, csak egy ev utan? En sem tudnek lefeküdni senkivel, amig nem ismerem mar jol es nem vagyok szerelmes, de ezt elöre nem tudhatom, hogy az az idö mikor jön el. Es ez nem azt jelenti, hogy egy ket het utan..

Kerdezö: Az alapgondolatod a szerelemröl jo, hogy ne feküdjön le a läny elsö alkalommal az elsö szembejövövel az utcan, de akkor tul nagyok az elvarasaid.

2011. febr. 25. 10:57
 55/57 Füles válasza:
Nem feltétlenül egy évnek kell lennie. csak úgy gondolom, hogy a legtöbb kapcsolat nagy fellángolással kezdődik, és akk ha mondjuk 1-2 hónap után vége lesz, akk mi van?
2011. febr. 25. 21:10
 56/57 anonim válasza:

Igen, igazad van, a kapcsolat elejen nagy a fellangolas, csak azt olvastam ki az irasodbol, hogy az egy ev egy adott idö, mint egy hataridö, vagy nem is tudom. De igy mar ertem, mire gondolsz.

Kerdezö: Ne azert gondolkodj igy vagy ugy a szerelmi kapcsolatokrol, mert olyan nevelest kaptal. Ez az IQ-tol es az EQ-tol függ.

2011. febr. 25. 23:48
 57/57 A kérdező kommentje:

"Nem valaszoltäl a többi kerdesre. Es köszönöm, hogy ismeretlenül egy penzehes szajhanak nezel. Es mielött irnal egy velös valaszt, nem is csokoloztam meg, hala egy eröszakoskodo öregembernek, ugyhogy szamomra is fontosabb a szerelem, mint gondolnad."

Mit válaszoljak rá? Hát nem kell várni rám, vannak gyorsmenetes rajgádzsók, keressen olyat magának, ha az kell...

És ki nézett téged annak?...

"Miert ne irnam, hogy kivanom?? Mivel ez is hozzatartozik a szerelemhez?! Ugyanugy vagyom ra, mint a nagy beszelgetesekre, a sima ölelesekre, hozzabujasokra, arra hogy valakivel megoszthassam minden gondolatom, erzesem."

Jó persze ezt is csak azért mondod hogy direkt ellenkezz. De ha nem itt kérdeztem volna mert ez a téma hanem csak úgy beszélgetünk, nem hiszem hogy ezt mondtad volna. Meg mondani lehet bármit. De ha mondjuk tényleg igaz, akkor te pont olyan kivételes vagy akiket a kérdésben írtam.

"Egy csöppet... Ha csak beszelgettek, abbol maximum egy baratsag lesz.. Mint irtam, az csak szeretet, a szerelem ennel több. "

Mi? Az hogy beszélgetünk, attól nem lehetsz szerelmes? Ez hülyeség....

És mi olyan nagy elvárás? :D

"Ha elötte ket honappal is ugy erzed, hogy szereteted, felkeszültek vagytok,es kivanod, es az erzes viszonzott, akkor is azt mondod, hogy nem, csak egy ev utan?"

Ööö igen? :D Milyen kérdések ezek?

"Kerdezö: Az alapgondolatod a szerelemröl jo, hogy ne feküdjön le a läny elsö alkalommal az elsö szembejövövel az utcan, de akkor tul nagyok az elvarasaid."

Ja, feküdjön le a másodikkal? :D Aztán ha tévedett és nem vált be addig próbálgat amíg szerencsés nem lesz? Ja hogy közben meg prosti lesz belőle és úgy már senki se veszi komolyan?

"Nem feltétlenül egy évnek kell lennie. csak úgy gondolom, hogy a legtöbb kapcsolat nagy fellángolással kezdődik, és akk ha mondjuk 1-2 hónap után vége lesz, akk mi van?"

Na ez az!!! Komolyan te sokkal értelmesebb vagy mint az idősebbek! :D

"Ne azert gondolkodj igy vagy ugy a szerelmi kapcsolatokrol, mert olyan nevelest kaptal. "

Hát ez pont hogy nem belémnevelés, hanem én ezt így látom. Mert hazugnak ismertem meg a nőket, ezért nem bízok bennük. Mi ebben olyan bonyolult?

2011. márc. 3. 11:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!